Csinosítsa ki otthonát az ünnepekre!

Kávészünet

Legyen akár nagy családi ház vagy kisebb lakás, egy kellemes hangulatú otthonba mindig jó érzés hazatérni. A téli időszakban időnk legnagyobb részét a négy fal között töltjük, így egyáltalán nem mindegy, hogy milyen körülmények között várjuk családunkkal együtt a karácsonyt. Egy túlzásoktól mentes, ízléses dekoráció kifejezetten meghitté és meleggé teszi a várakozás heteit.

Ön felkészítette már otthonát az ünnepekre? Mai bejegyzésünkben ehhez szeretnénk ötleteket adni.

Kezdjük a dekorálást a bejárati ajtóval és az ablakokkal, és várjuk a látogatóba érkező barátokat és rokonokat már érkezéskor hangulatos ajtó vagy ablakdísszel. Vállalkozó kedvűek akár saját maguk is elkészíthetik az ajtódíszt egy koszorúalapból, melyet természetes anyagokkal, bogyókkal, termésekkel díszíthetnek.

Néhány fényfüzér, illatgyertya vagy asztali dísz, és az eddigi megszokott lakásból néhány óra alatt ünnepi, szívmelengető otthont varázsolhat! A különleges fények és illatok azonnal hatni fognak az érzékeire, így a közérzetünk is sokkal kellemesebb lesz.
Hangulatunkhoz nagyban hozzájárulnak a színek is, ezért télen érdemes meleg színű függönyökkel, párnákkal, takarókkal körbevenni magunkat, higgye el, sokkal meghittebben telnek a napok egy ünnepi hangulatú otthonban!

Ha egy kis inspirációra van szüksége, akkor nézze meg Pinterest oldalunkat, ahol gyönyörű karácsonyi dekor ötleteket gyűjtöttünk össze!

Fontos! Ne feledje, hogy minden 3000 Ft értékű vásárlásánál részt vehet karácsonyi játékunkban, ahol naponta értékes nyeremények lelnek gazdára!

Kellemes és meghitt készülődést kívánunk!

Vélemény, hozzászólás?