Szavazzon a döntős gyűjtőkre és nyerjen!

Játék

A hétvégén elindult a legfanatikusabb gyűjtőket kereső kampányunk második szakasza, szombat délutántól lehet szavazni a tíz döntős gyűjtőre.

A felkért hírességekből álló zsűrinek nem volt egyszerű feladata a tíz döntős kiválasztásánál, mivel számtalan érdekes gyűjteményt neveztek be a versenybe a gyűjtemények büszke tulajdonosai.

A zsűri tagjai – akik szintén szenvedélyes gyűjtők – a Vatera csapatával együtt folyamatosan figyelték és értékelték is a nap mint nap frissen felkerülő mütyűröket, kütyüket, plüssfigurákat, bélyegeket, kisebb-nagyobb tárgyakat, egyszóval a gyűjteményeket.

A hírességek által érdekesnek ítélt gyűjteményekről folyamatosan kértünk be újabb és újabb képeket, és ahol lehetett, igyekeztünk azonnal riportot is készíteni a gyűjtemények gazdáival.

Így november 10-re a hírességek fejében lassan összeállt a kép arról, hogy a közel 500 nevező közül ki kerüljön az ország legfanatikusabb gyűjtőinek 10-es listájába!

Az elsőség eldöntésének kérdése azonban most az Ön kezében van! Látogasson el oldalunkra, szavazzon akár minden nap kedvenc gyűjtőire, és döntse el Ön, hogy ki lesz Magyarország legfanatikusabb gyűjtője!

Szavazzon a 10 döntős gyűjtőre, és nyerjen 250 000 Ft-ot!

A 10 döntős gyűjtővel egy-egy rövid interjút is olvashat az oldalon.

Üdvözlettel,

A Vatera csapata

Vélemény, hozzászólás?