Vatera Caritas – Negyedmillió forint az átmeneti otthonnak

Aktuális

Nagy örömmel számolhatunk be a pénteken lezárult első Vatera Caritas jótékonysági aukcióról, amelyben a békásmegyeri Családok Átmeneti Otthonának segíthettünk. A jótékonykodásban Vadon Jani is a segítségünkre volt, aki a kétkezi munkáján kívül egy különleges aláírásokkal teli pólót is aukcióra bocsátott.

A 12 londoni aranyérmes olimpikon és paralimpikon által dedikált pólóra több mint 15 ezren voltak kíváncsiak. Az ereklye végül 251 ezer forintért kelt el, a pénzt pedig a Máltai Szeretetszolgálat által felkarolt, békásmegyeri Családok Átmeneti Otthona kapja.

„Családos emberként érzelmileg nagyon meg tud mozgatni egy ilyen jótékonysági akció, mert sajnos mindig vannak olyan rossz körülmények közt élő szülők és gyermekek, akik rászorulnak mások segítségére. Tudom, sokan vannak olyanok, akikben a szándék megvan, de anyagilag nem tehetik meg, hogy másoknak segítsenek. Nekik azt tanácsolom, hogy a szabadidejükből szánjanak embertársaikra egy keveset, amiben pl. a Máltai Szeretetszolgálat nagyon jó partner tud lenni” – nyilatkozta Vadon Jani.

Reméljük, hogy egyre többen gondolkodnak hasonlóképpen, mint a Class FM műsorvezetője. A Vatera Caritas létrehozásával mi már megtettük az első lépést, tartson velünk Ön is a következő jótékonysági eseményen!

Vélemény, hozzászólás?