Nyaraljon akár 1 forintért!

Kávészünet

Nyaraljon akár 1 forintért!

Messze még a nyár vége és a pihenésből sosem elég! Figyelje a Vaterát, mert most 3 héten keresztül utazásokat és nyári kellékeket indítunk 1 forintról, minimálár nélkül.  Kövesse oldalunkat, licitáljon és szerezze meg remek ajánlatainkat kedvező áron!
Kattintson ide az ajánlatokért »

Balatoni nyaralás, napszemüveg vagy kerti medence? Ha elég szemfüles, akkor Öné lehet minden, amire csak szüksége lehet egy igazi nyári pihenéshez!

Az alábbiakban előre válaszoltunk néhány fontos kérdésre, licitálás előtt, kérjük olvassa el!
Gyakran ismételt kérdések:

Miben különlegesek ezek az árverések?

Csak vadonatúj és számlás termékek árverését indítjuk az akció időtartama alatt. Az aukciók különlegessége, hogy minden termék 1Ft-ról indul minimálár nélkül. Az árveréseken minden esetben ugyanúgy licitálhat, mint bármelyik más Vatera termékre.

Melyek a résztvevő termékek?

A termékeket a http://www.vatera.hu/1forint oldalon találja meg.

Mikor kerülnek fel a Vaterára az aukciók?

Az aukciók 2012. július 17. és augusztus 3. között kerülnek feltöltésre minden hétköznap. Az legutolsó aukció augusztus 10-én jár le.

Mikor járnak le az egyes aukciók?

Minden aukció 7 napig tart. Az egyes aukciók pontos lejáratát, tehát a licitálás határidejét mindig az adott aukció terméklapján találhatja.

Hol tudom átvenni és hogyan tudom kifizetni a terméket?

Ha Ön nyer az aukción, a megvásárolt terméket az azt forgalmazó partnerünknél tudja átvenni, és neki kell kifizetnie a vételárat is. Egyes partnereinknél lehetőség van személyes átvételre is, de minden esetben választhatja a postai illetve futár általi kézbesítést. A licitált termék oldalán bővebb információt talál az adott termék szállítási és fizetési feltételeiről.

A Teszveszen is meg tudom venni a termékeket?

A termékek csak a Vatera oldalán érhetőek el, de a Vatera felületére be tud lépni a Teszveszen regisztrált felhasználónevével is.

Vélemény, hozzászólás?