I love ügyfélszolgálat

Vaterafutár

A Vatera saját meghatározásunk szerint egy online piactér, és mint ilyen, hasonlóan működünk egy nem internetes piachoz. A felhasználóink töltik meg élettel ezt a világot, ők vannak az eladói pultok mögött, és ők vásárolnak egymás portékáiból. A Vaterának „csupán” annyi a feladata, hogy mindehhez egy kiemelten biztonságos és kényelmes, folyamatosan fejlődő környezetet biztosítson.

Ehhez viszont szükségünk van felhasználóink véleményére, visszajelzéseire. Szeretjük, amikor javaslatok jönnek új funkciók bevezetésére, azzal kapcsolatban, hogy miket szeretnétek változtatni és imádjuk, amikor néha egy-egy I love Vatera üzenetet is kapunk. A felhasználóinkért vagyunk, szeretnénk segíteni minden kisebb-nagyobb kérdésben, hogy mindenki elégedetten és jól érezze magát ebben a közösségben!

Éppen emiatt mától elérhető az ügyfélszolgálati válaszok értékelése funkció is, mely abban segít, hogy a visszajelzések ismeretében még jobban meg tudjunk feleni ügyfeleink elvárásainak. Mostantól minden válaszlevél alján megtalálható egy Értékelje válaszunkat! gomb, amelyre kattintva több szempont szerint is értékelhető a segítségünk minősége. (lásd az alábbi képet)
I love ügyfélszolgálat

Arra ösztönözzük tehát minden kedves felhasználónkat, hogy adjanak hangot a véleményüknek, kérdezzenek bátran, és jelezzék mind a kellemes élményeiket, mind a kevésbé pozitív meglátásaikat.

Ez a mi közös világunk, alakítsuk együtt olyanra, amilyennek látni szeretnénk!

Sikeres aukciózást kíván:
a Vatera csapata

Vélemény, hozzászólás?