Listázzon ingyenesen a Vaterára!

Aktuális

Listázási díj mentes napok a Vaterán!

Örömmel jelentjük be, hogy most hétvégén újra ingyenes feltöltési lehetőség lesz a Vaterán!

2011.10.15. szombat 00:00-tól, 2011.10.16. vasárnap 23:59-ig, tehát 48 órán keresztül listázási díj nélkül* töltheti fel eladásra váró terméket a Vaterára!

Feltöltök egy terméket!

*Fontos tudnivalók:

  • A változás csak a listázási (feltöltési) díjra vonatkozik, a Vatera díjszabásában foglalt díjakat, így a jutalékot és a kiemelési, valamint a minimálár díjakat nem érinti.
  • A kedvezmény az adott időszakban a feltöltött és az újraindított termékekre egyaránt vonatkozik! A változás a TeszVesz.hu szolgáltatásaira és díjaira nem vonatkozik.
  • A fenti időszakban feltöltött termékek a Vatera szokásos listázási feltételeinek megfelelően, maximum 21 napig lesznek elérhetőek az oldalon.
  • 2011.10.17. hétfő 0:00-tól a termékek a szokásos listázási feltételekkel és díjon lesznek ismét feltölthetőek az oldalra.
  • Termékei feltöltéséhez bejelentkezés szükséges.

Sikeres Vaterázást kínálunk,

A Vatera csapata

GY.I.K. – Gyakran Ismételt Kérdések:

Mit jelent a listázási díj mentes nap?
Ezeken a napokon, 2011. október 15-16. között meghirdetett aukciókra nem számítunk fel feltöltési díjat, így a termék meghirdetése minden esetben, minden terméknél díjmentes! A listázási díj mentesség kizárólag a Vatera.hu oldalára feltöltött és listázott termékekre vonatkozik.

Bármely kategóriára vonatkozik a díjmentesség?
Igen, a Vatera.hu összes kategóriájába 0 Ft-ért töltheti fel a termékeit.

Jutalékot sem kell fizetnem?
A listázási díjkedvezmény csak a termékindításra vonatkozik, a jutalékokra és egyéb, a Vatera díjszabásában megjelölt díjakra nem. Azonban a termékfeltöltési díjat abban az esetben sem kell megfizetnie, ha aukciója sikertelenül zárul.

Csak a 2011. október 15-16-án feltöltött aukciókra vonatkozik a kedvezmény?
A kedvezmény azokra az aukciókra vonatkozik, amelyek indulási időpontja október 15-16. közötti időszakra esik. Tehát ha már korábban feltöltötte a termékét , és az indulási időpontnak október 15-ét vagy október 16-át választotta, nem számítunk fel listázási díjat.

Minden a megadott napokon induló aukcióra érvényes a kedvezmény, legyen szó előre időzített, újraindított vagy újonnan feltöltött termékről!

Ha a Teszveszre való „átlistázást” is választom, akkor sem kell fizetnem?
A listázási díj kedvezmény csak a Vatera.hu oldalára feltöltött és ott listázott termékekre vonatkozik. Amennyiben termékét a TeszVesz.hu oldalon is meg szeretné hirdetni, illetve termékfeltöltésnél az „átlistázás” opciót választja, úgy ez esetben csak a TeszVeszes listázási díjat számítjuk fel.

One thought on “Listázzon ingyenesen a Vaterára!

Vélemény, hozzászólás?