Új számtech kategória! – Nyerjen Toshiba laptopot!

Vaterafutár

Megújult a Számítástechnika főkategória is a Vaterán, sőt ha most vásárol, még egy Toshiba laptopot is nyerhet! Az új, átláthatóbb, letisztultabb és könnyebben kezelhető főoldalon minden eddiginél könnyebben megtalálhatja a számítástechnika kategória termékeit, legyen az laptop, e-book olvasó, táblagép, asztali pc vagy tartozék!

A megújult főkategória oldalon új dobozok kerültek ki, így megérkezve az oldalra könnyen választhat termékeink közül aszerint, hogy mit keres: laptop, e-book, Tablet PC és iPad, vagy komplett és félkész asztali számítógépek közül is választhat!

A kiegészítőket, tartozékokat és alkatrészeket is könnyen megtalálhatja, hiszen azokat is típus és kategória szerint már a főoldalon kiemeltük! Így pár kattintással akár meg is veheti az Ön által keresett terméket és nem kell az egész kategóriát végigböngésznie, ha egy laptoptáskát vagy egy videokártyát keres.

Az új Számítástechnika oldalhoz készítettünk egy ajánló oldalt is, kereshet munkához, tanuláshoz, játékhoz, vagy gyerekeknek számítógépet vagy kütyüt, málunk biztosan megtalálja! Ha most vásárol a megújult Számítástechnika kategóriából, akkor vásárlásával egy Toshiba Satellite laptopot nyerhet! Részletekért kattintson ide!

A megújult számítástechnika oldalt az alábbi linken érheti el: http://szamitastechnika.vatera.hu

A játék részleteit és az ajánló oldalt az alábbi linken találhatja: http://www.vatera.hu/laptopakcio/

Vélemény, hozzászólás?