Premier: Nokia N9 először a Vaterán!

Aktuális

Mi történik, amikor a skandináv design találkozik a mobil csúcstechnológiával? Megszületik a legújabb Nokia okostelefon, a Nokia N9, mely hazánkban a Vaterán kerül bemutatásra a legújabb Vatera Premier keretében! Az első hazai hivatalosan forgalomba kerülő Nokia N9 készülékre szeptember 12-22 között licitálhatnak a Vatera felhasználói, a nyertes licit összegét pedig a Nokia és a Vatera ismét jótékonysági célra fordítja!

Bár bolti forgalomba csak valamikor később ősszel kerül majd a legújabb, Nokia N9 készülék, a Vaterások már a piaci bevezetés előtt megszerezhetik azt! A legújabb okostelefon nem csak funkciókban, de megjelenésben is csúcstechnológiát és exkluzivitást sugall: egyetlen polikarbon lemezből álló burkolat fogja körbe a teljes képernyős készüléket, ahol a 3,9″-es ívelt  AMOLED érintőképernyő található.

A professzionális design mellé professzionális multimédiás megoldások is járnak! A 8 megapixeles, autofókuszos, nagy látószögű Carl Zeiss optika, a HD videofelvétel és a nagy rekesznyílás a Nokia N9 készüléket a valaha gyártott legjobb kamerás telefonok egyikévé teszi.

A jótékonysági árverés mostani kedvezményezettje az UNESCO támogatásával létrejött FICE (Nevelő Otthonok Nemzetközi Szövetsége). Ők azokat a gyermekeket segítik, akik fizikai, pszichikai és szociális fejlődésüket veszélyeztető körülményeik miatt nem nevelkedhetnek vér szerinti családjukban. A FICE Magyarországi Egyesülete az online aukción összegyűlt pénzt év végi Ajándéknap szervezésére fordítja: az eseményen gyermekotthonokból, lakásotthonokból és nevelőszülőktől érkezett gyerekek ünneplik együtt a karácsonyt.

A Vatera Premier az alábbi linken érhető el: www.vaterapremier.hu

Vélemény, hozzászólás?