Vaterásoknak RetroStars koncertbelépő!

Játék

A Vaterások újabb élménnyel gazdagíthatják a nyári koncert és fesztiválszezon élménytárukat! Ha nem jutott ki a Szigetre idén, akkor se búslakodjon, hiszen ha Vaterázik, most egyike lehet annak a tíz felhasználónknak, akit két főre szóló RetsoStars koncertbelépővel lepünk meg!

Vásároljon ezen a hétvégén a Vaterán – 2011. 08. 12. péntek 00:00 óra és 2011. 08. 14. 24:00 óra között – minimum 1500 Ft értékben, és automatikusan részt vehet sorsolásunkon, melyen 10 db két főre szóló belépőt sorsolunk ki a 2011. augusztus 19-én megrendezésre kerülő balatonfüredi RetroStars Megakoncertre!

A koncerten fellépnek a 90-es évek legnagyobb hazai popikonjai, igazi sláger-kavalkádban lehet részük a koncertre látogatóknak! A koncertnek a balatonfüredi Kisfaludy strand ad helyszínt.

A megakoncert időpontja: RetroStars – 2011. augusztus 19. péntek, Balatonfüred, Aranyhíd Sétány Kisfaludy Strand.

Fellépő sztárok: Hip Hop Boyz, Happy Gang, V-Tech, Ufo, Splash, Ámokfutók, Animal Cannibals, Sub Bass Monster, Dj Dominique és meglepetés fellépők!

Vaterázzon most, és legyen Ön a szerencsések egyike, akik másodmagukkal részt vehetnek a megakoncerten a Vatera.hu jóvoltából!

Részvételi feltételek és játékszabályzat»

Vélemény, hozzászólás?