Újdonság: Ajánló a terméklapokon!

Vaterafutár

Hamarosan új szolgáltatást kerül bevezetésre a Vatera.hu piactéren megjelenő terméklapokon. Az újítással mind a rendszeres Vatera vásárlóknak, mind eladóinknak szeretnénk megkönnyíteni a Vaterás kereskedést!

Azoknál a termékeknél, ahol az eladó nem vette igénybe a galéria szolgáltatást, a galéria helyén egy négy terméket megjelenítő, kapcsolódó termékekből álló ajánlódoboz jelenik meg. A dobozban bár megjelenhetnek más eladó termékei, minden esetben az adott termékhez kapcsolódó, és nem annak konkurens termékei jelennek meg.

Eladóink számára így plusz megjelenési lehetőséget biztosítunk más, az általa meghirdetett termékhez kapcsolódó terméklapokon, így újabb felületen keresztül növelhetik eladásaikat.

Vásárlóink számára pedig egyszerű és gyors választási lehetőséget biztosítunk, ha más, kapcsolódó terméket szeretnének vásárolni, így nem szükséges a teljes kínálatot újra átböngészniük.

Bízunk benne, hogy az új szolgáltatás mind vásárlóink, mind eladóink tetszését elnyeri, és megkönnyíti mind a vásárlást, mind az eladást felhasználóinknak!

Vélemény, hozzászólás?