FRISS: Vatera 2.0 iPhone készülékekre!

Vaterafutár

Vatera 2.0 iPhone alkalmazás

Megújult a Vatera iPhone mobilalkalmazása! Telepítse most készülékére, és vásároljon vagy töltsön fel terméket Magyarország legnagyobb online piacterére már mobilról is! Vásárlás, eladás, bármikor – bárhonnan! Az alkalmazás elérhető az iTunes Store-ban!

Frissült a Vatera iPhone alkalmazása! Számos újítással találkozhatnak a legújabb kiadásban: a legszembetűnőbb, hogy mostantól nem csak vásárolhat, de akár el is adhat közvetlenül mobilkészülékéről!

Az Eladás funkcióval néhány egyszerű lépésben, könnyen feltöltheti eladásra kínált termékeit, készíthet illusztrációt beépített kamerájával, és egyszerre listázhatja a terméket a TeszVesz és a Vatera kínálatában!

Az eladás funkcióval egy időben megújult az üzenetkezelés funkció is, az eddiginél egyszerűbben és átláthatóbb módon intézheti terméklapos levelezéseit. További újdonság, hogy most már mobilról is értékelheti tranzakcióit. Emellett leellenőrizheti Vatera egyenlegét és számláit is, így egyszerűen nyomon követheti pénzügyi tranzakcióit is.

Telepítse készülékére a Vatera 2.0 iPhone alkalmazást, és próbálja ki az új funkciókat még ma!

Alkalmazás letöltése ingyenesen az iTunes Store-ból »

Vélemény, hozzászólás?