Újdonság: Kategóriaajánló a Vaterán!

Aktuális

Mától eladóink részére újításként bevezettük a Kategóriaajánló szolgáltatást. Az új funkció segítségével egyszerűben és könnyebben választható ki a megfelelő kategória az adott termék feltöltésénél. De nézzük, pontosan hogyan is működik!

Először is adja meg a termék (aukció) megnevezését a termékfeltöltő oldalon. Miután megadta az aukció címét, több lehetőség közül is választhat: ahogy eddig is, az aukció megnevezése alatt látható blokkban manuálisan kiválaszthatja az Ön szerint megfelelő kategóriát. Vagy pedig egyszerűen nyomjon a Kérek a megnevezés alapján kategóriaajánlatot gombra.

Ekkor a Kategória ajánlatok fül alatt megjelennek a megnevezés alapján ajánlott kategóriák. Válassza ezek közül azt, amelyikbe leginkább illik az Ön által eladni kívánt termék. Ha kiválasztotta a megfelelő kategóriát. Azonnal folytathatja a terméklap kitöltését a kategória specifikus adatok megadásával.

Harmadik lehetőségként pedig választhat az Ön által már korábban használt kategóriákból is. Ez azok számára nagy segítség, akik gyakran töltenek fel vagy egy adott kategóriába, vagy a korábbi termékekhez hasonló terméket.

Próbálja ki a Kategóriaajánlót, töltsön fel terméket most a Vaterára! »

Vélemény, hozzászólás?