Exkluzív húsvéti aukció Roger Federerrel

Aktuális

Bearanyozhatja a közelgő húsvéti ünnepét az, aki elég gyorsan és kitartóan licitál a Vatera oldalán április 13 és 20 között. A svájci Lindt csokoládé a legnagyobb aukciós oldallal karöltve ugyanis egy ikonikus porcelán Arany Nyuszit árverez el. A nyúl különlegessége, hogy azt a világhírű teniszcsillag, a Lindt csokoládé márkanagykövete, Roger Federer látta el aláírásával. A jótékonysági aukcióból befolyt teljes összeget az SOS Gyermekfalunak ajánlják fel a szervezők.

A csokoládégyártó a Vaterával karöltve kivételes húsvéti árverést szervez az SOS Gyermekfalu megsegítésére. A kalapács alá kerülő tárgy nem más, mint a Lindt svájci csokoládé különleges porcelán Arany Nyuszija, amelyet Roger Federer teniszező látott el aláírásával. A nem mindennapi figurára április 13-tól 20-ig licitálhatnak a Vaterás felhasználók. Akinek nincs lehetősége az egyedi tárgyra tétet tenni, az is támogathatja az alapítvány munkáját. Az aukciós oldalon 500 forintos támogatói jegyek megvásárlásával bárki hozzájárulhat az SOS Gyermekfalu adományaihoz.

Az SOS Gyermekfalu 25 évvel ezelőtt nyitotta meg először kapuit az otthonukat elvesztett gyermekek előtt. Az alapítvány elsősorban olyan gyermekeknek nyújt otthont, akik széthullott családból érkeznek, árvák, esetleg fizikai bántalmazás miatt kell elhagyniuk a szülői házat.

A különleges húsvéti akció nagytestvére a legnagyobb nemzetközi aukciós oldalon futott az elmúlt hetekben, ahol hasonló módon, porcelánból készült Lindt nyuszikra lehetett licitálni. Itt 85 db, világhíresség által aláírt figura került kalapács alá. Sportolók, énekesek, színészek, többek között Anne Hathaway, Gwyneth Paltrow és Sarah Jessica Parker is aláírt egy-egy arany nyulat jótékony célt támogatva.

A Vaterán a különleges Arany Nyuszin kívül számos más formában is megtalálható a húsvét szimbolikus állata. Csak játéknyúlból közel 800 darab vár gazdára, de igazi társaikat is megtaláljuk az oldalon: jelenleg 14 aukción licitálhatunk élő nyúlra, a hagyományos házi fajtától az oroszlánfejű törpe nyusziig. A hagyományosabb és kevésbé eleven játékra vágyók a jelenleg 75.000 termékből álló játék-kategóriából válogathatnak. Akik pedig húsvétkor is a különlegességet keresik, azok biztosan felvillanyozódnak egy cári orosz antik ezüsttojás, vagy éppen a gyerekméretre kicsinyített faház láttán.

Vélemény, hozzászólás?