Újdonság: szűrés ingyenes szállításra!

Vaterafutár

Örömmel jelentjük be egy újabb funkciónkat, mellyel már az elmúlt hetekben találkozhattak felhasználóink a Vatera böngészése közben. Sokaknak fontos a szállítási díj, illetve a szállítás költsége, és még többen vannak, akik az ingyenes szállítást részesítik előnyben.

Nekik jelenthet hasznos funkciót a Vatera listázó oldalain megjelenő új, “Ingyenes szállítással ingyenes szállítással ikon” megnevezésű fülecske, amire kattintva a keresési találatokat vagy a kategória termékeit mostantól már az alapján is lehet böngészni, hogy melyekhez tartozik díjmentes szállítási lehetőség. Ez az opció kis ikon formájában, a termék megnevezése mellett is látható: ingyenes szállítással ikon. Amely termékeknél ezt az ábrát látja, ott az eladó magára vállalta a szállítás költségeit.

Ez eladóinknak is lehetőséget jelent hogy növeljék az értékesítésüket: az ingyenes szállítással rendelkező termékeket többen vásárolják, illetve ha ön egyéb kiemeléseket is alkalmaz, úgy az “ingyenes szállítással” is várhatóan előkelőbb pozícióba fog kerülni, hiszen itt az egyéb szállítási opcióval rendelkező termékek nem kerülnek listázásra, így az ön termékét könnyebben megtalálhatják a Vatera vásárlói.

Vélemény, hozzászólás?