Nincsdíjas napok: újra 0 Ft a feltöltési díj!

Aktuális

Újra listázási díj mentes napok a Vaterán és a TeszVesz-en!

Örömmel értesítjük Vaterás felhasználóinkat, hogy 2011.02. 27. vasárnap 0:00-tól, 2011.02.27. vasárnap 23:59-ig, tehát 24 órán keresztül listázási díj nélkül töltheti fel termékeit a Vaterára és a TeszVesz-re!

A kedvezményes feltöltési lehetőség csak a listázási (feltöltési) díjra vonatkozik, a jutalékot és a kiemelési költségeket, valamint a minimálár díját nem érinti. A kedvezmény az adott időszakban a feltöltött és az újraindított termékekre egyaránt vonatkozik.

Ne habozzon!
Itt az idő, hogy a lehető legkedvezőbb feltételekkel anyagi kockázat nélkül értékesítsen! Próbálja ki a Vatera eladás funkcióját most díjmentesen, és válassza az átlistázást, hogy terméke a két piactéren egyszerre elérhető legyen!

Töltse fel termékét most díjmentesen! »

GY.I.K. – Gyakran Ismételt Kérdések:

Mit jelent a listázási díj mentes nap?
Ezeken a napokon, 2011. február 27-én meghirdetett aukciókra nem számítunk fel feltöltési díjat, így a termék meghirdetése minden esetben, minden terméknél díjmentes!

Bármely kategóriára vonatkozik a díjmentesség?
Igen, a Vatera.hu és a TeszVesz.hu összes kategóriájába 0 Ft-ért töltheti fel termékeit.

Jutalékot sem kell fizetnem?
A feltöltési díj kedvezmény csak a termékindításra vonatkozik, a jutalékokra nem. Az egyéb extra opciók, mint a kiemelések és a minimálár díja is kiszámlázásra kerül, amennyiben ezt igényli. Azonban a termékfeltöltési díjat abban az esetben sem kell megfizetnie, ha aukciója sikertelenül zárul.

Csak a február 27-én feltöltött aukciókra vonatkozik a kedvezmény?
A kedvezmény azokra az aukciókra vonatkoznak, amelyek indulási időpontja a február 27. napra esik. Tehát ha ön már korábban feltölti termékét, azonban az indulási időpontnak február 27-ét választja, nem számítunk fel listázási díjat.

Minden a megadott napokon induló (!) aukcióra érvényes a kedvezmény, legyen szó előre időzített, újraindított vagy újonnan feltöltött termékről.

Ha a TeszVesz-re való átlistázást is választom, akkor sem kell fizetnem?
Nem, a termékmeghirdetés mindkét piactéren díjmentes ebben az időszakban, így az átlistázás funkció is díjmentesen vehető igénybe. Így ön egy aukció indításával egyszerre két piactéren lehet jelen, ezzel jóval nagyobb vásárlói tömeget érhet el.

Én február 27-én töltöttem fel terméket és kiírta a listázási díj összegét, most akkor ki kell fizetnem?
Nem, az összeg ha esetlegesen meg is jelent termékfeltöltésnél, a számlán nem fog szerepelni fizetendő tételként. Minden a fenti időszakban induló aukció terméklistázási-díj mentes!

Vélemény, hozzászólás?