Töltsön fel mindent két helyre ingyen!

Aktuális

Hamarosan itt a Karácsony, mi pedig ez úton szeretnénk egy kis aprósággal meglepni minden felhasználónkat! Decemberben új funkció került bevezetésre a két hazai, vezető aukciós piactéren, melynek segítségével termékeiket egy gombnyomással akár mindkét oldalon listázhatják! Hogy az új funkció előnyeit mindenki kipróbálhassa, most 2010. december 26-27-én a Vatera és TeszVesz aukciók indítása díjmentes, így akár Ön mindkét piactéren meghirdetheti termékét egyszerre, 0Ft-ért!

Örömmel értesítjük Vaterás felhasználóinkat, hogy 2010.12. 26. vasárnap 0:00-tól, 2010.12.27. hétfő 24 óráig, tehát 48 órán keresztül listázási díj nélkül töltheti fel termékeit a Vaterára és a TeszVesz-re! A kedvezményes feltöltési lehetőség csak a listázási (feltöltési) díjra vonatkozik, a jutalékot és a kiemelési költségeket nem érinti. A kedvezmény az adott időszakban a feltöltött és az újraindított termékekre egyaránt vonatkozik.

Ne habozzon!
Itt az idő, hogy a lehető legkedvezőbb feltételekkel anyagi kockázat nélkül értékesítsen! Próbálja ki a Vatera eladás funkcióját most díjmentesen, és válassza az átlistázást, hogy terméke a két piactéren egyszerre elérhető legyen!

Töltse fel termékét most díjmentesen! »


GY.I.K. – Gyakran Ismételt Kérdések:

Mit jelent a listázási díj mentes nap?
Ezeken a napokon, 2010. december 26-27-között meghirdetett aukciókra nem számítunk fel feltöltési díjat, így a termék meghirdetése minden esetben, minden terméknél díjmentes!

Bármely kategóriára vonatkozik a díjmentesség?
Igen, a Vatera.hu összes kategóriájába 0 Ft-ért töltheti fel termékeit.

Jutalékot sem kell fizetnem?
A feltöltési díj kedvezmény csak a termékindításra vonatkozik, a jutalékokra nem. Azonban a termékfeltöltési díjat abban az esetben sem kell megfizetnie, ha aukciója sikertelenül zárul.

Csak a december 26-27-én feltöltött aukciókra vonatkozik a kedvezmény?
A kedvezmény azokra az aukciókra vonatkoznak, amelyek indulási időpontja december26-27. közötti időszakra esik. Tehát ha ön már korábban feltölti termékét, azonban az indulási időpontnak december 26-át vagy 27-ét választja, nem számítunk fel listázási díjat.

Minden a megadott napokon induló (!) aukcióra érvényes a kedvezmény, legyen szó előre időzített, újraindított vagy újonnan feltöltött termékről.

Ha a TeszVesz-re való átlistázást is választom, akkor sem kell fizetnem?
Nem, a termékmeghirdetés mindkét piactéren díjmentes ebben az időszakban, így az átlistázás funkció is díjmentesen vehető igénybe. Így ön egy aukció indításával egyszerre két piactéren lehet jelen, ezzel jóval nagyobb vásárlói tömeget érhet el.

Vélemény, hozzászólás?