Ma háromszoros nyerési lehetőség!

Játék

Adventi játékunkban minden nap Varázslatos Pillanatok várnak a Vaterás vásárlókra! A mai nap folyamán ráadásul egyből három Ünnepi Pillanattal is meglepjük Önöket, így ma három vásárló is megnyerheti a napi nyereményeket, ami nem más mint 3 db Panasonic videókamera!

Akik a mai napon, 2010. december 08-án vásárolnak a Vaterán, minimum 3000 Ft egyösszegű vásárlás esetén -, egy Panasonic videókamerát nyerhetnek. Ne feledjék, ma háromszor is Ünnepi Pillanatok a Vaterán! Örökítse meg a karácsony legjobb eseményeit új fényképezőgépével, vagy akár a fa alá is ideális ajándék! Részletek az Adventi játékról »

Legyen ön a szerencsés napi nyertesek egyike! Vásárolja meg ismerőseinek a karácsonyi ajándékát a Vaterán! Válogasson a több mint 1,7 millió termék közül, itt biztos talál olyat, mellyel meglepheti ismerőseit! Ajándékozzon konyhai eszközöket ismerőseinek, vagy szerezzen be egyet magának  és legyen varázslatos az ünnepi készülődés minden pillanata!

Tovább a Vatera.hu Konyhai eszközök kínálatára »

A Varázslatos Pillanatok Önnek is szerencsét hozhatnak! Az előző nap nyertesei:

2010. december 08-án az Ünnepi Pillanat a Vaterán: 15:15:15

A szerencsés nyertes, aki ebben a pillanatban, vagy ehhez legközelebb eső időpontban vásárolt, nyereménye egy iRobot automata takarítógép:
dorina10

Ne feledje, amennyiben még nem Vaterás, regisztráljon most, és nyerjen Vaterás ajándékot!
2010 december 08-án az újonnan regisztrált felhasználok Ünnepi Pillanata: 16:58:02

A Vaterás ajándék szerencsés nyertese, aki ebben a pillanatban regisztrált:
kalmon

A nyertesekkel felvesszük a kapcsolatot, gratulálunk mindenkinek! Ne feledjék, december 20-ig minden nap varázslatos pillanatok a Vaterán!

Vélemény, hozzászólás?