Nyerjen iRobotot mai vásárlásával!

Játék

Önt is bosszantja a lepotyogó tűlevelek összetakarítása Karácsonykor? Könnyítse meg dolgát, és nyerjen egy önműködő iRobot takarítógépet! Vásároljon ma legalább 3000-Ft értékekben, egy összegben, és automatikusan részt vesz játékunkban. Ha az Ön vásárlása esik legközelebb a “mágikus pillanathoz”, Öné a napi nyeremény!

Aki a mai napon, 2010. december 08-án vásárolnak a Vaterán, minimum 3000 Ft egyösszegű vásárlás esetén -, egy iRobot takarítógépet nyerhet. Ideális az ünnepi pillanatokra, vagy akár a fa alá is! Részletek az Adventi játékról »

Vásárolja meg ismerőseinek a karácsonyi ajándékát a Vaterán! Válogasson a több mint 1,7 millió termék közül, itt biztos talál olyat, mellyel meglepheti ismerőseit! Ajándékozzon ékszert vagy karórát ismerőseinek, és legyen varázslatos az ünnep minden pillanata!

Tovább a Vatera.hu Óra, ékszer kínálatára »

A Varázslatos Pillanatok Önnek is szerencsét hozhatnak! Az előző nap nyertesei:

2010. december 07-én az Ünnepi Pillanat a Vaterán:  9:57:50

A szerencsés nyertes, aki ebben a pillanatban, vagy ehhez legközelebb eső időpontban vásárolt, nyereménye egy 2 főre szóló kikapcsolódás a Hotel  fényképezőgép:
Spidergirl74

Ne feledje, amennyiben még nem Vaterás, regisztráljon most, és nyerjen Vaterás ajándékot!
2010 december 07-én az újonnan regisztrált felhasználok Ünnepi Pillanata: 17:58:36

A Vaterás ajándék szerencsés nyertese, aki ebben a pillanatban regisztrált:
Micimaci68

A nyertesekkel felvesszük a kapcsolatot, gratulálunk mindenkinek! Ne feledjék, december 20-ig minden nap varázslatos pillanatok a Vaterán!

Vélemény, hozzászólás?