Eladási tippek egyenesen a Vaterától I.

Aktuális

Az ünnepek közeledtével a legtöbb online kereskedő a nagy forgalom lázában ég. A sikeres eladások érdekében fordítson nagy figyelmet arra, hogy a termékek esetleges visszaküldését minimalizálja! Ha idén már túl késő lenne ezekhez a változtatásokhoz, fogadja meg, hogy a jövő évben megpróbál változtatni a következőkön. Az alábbiakban összegyűjtöttünk néhány jó tanácsot eladóinknak, mellyel megkönnyíthetik a vásárlók dolgát és így növelhetik sikeres eladásaik számát.

Vásárlói vélemények

Gyakran a vásárlók is segíthetik véleményükkel, visszajelzéseikkel az értékesítést. Ezekben az időszakokban kiemelten figyeljen a terméklapos levelezésekre, igyekezzen megválaszolni minden kérdést a lehető leggyorsabban – itt a késői válaszok miatt az értékesítés is múlhat.

Gyakran a vásárlóktól is érkezhet hasznos, kiegészítő információ, amikre ön nem is gondolt előzőleg. Ezekkel érdemes frissíteni termékleírását, fix áras termékeknél erre  a lejárati idő végéig lehetőség van!

Mit tegyen?

  • válaszoljon minél rövidebb idő alatt a lehető legpontosabban válaszolni a felmerülő kérdésekre
  • ha nem tudja valamire a pontos választ, nézzen utána
  • amennyiben nem érkezett még érvényes licit a termékére, vagy Fix áras aukción hirdette meg azt, módosítsa a termékleírást a hasznos, vásárlóktól érkező információkkal, melyek nem szerepelnek a termékleírásban.

folytatjuk…..

Vélemény, hozzászólás?