Megújult az eladás menüpont!

Vaterafutár

A Személyes menü Eladás oldalai is megújultak. A legfőbb változás, hogy az Eladás fül alá is bekerült a többi oldalon már bevezetett bal oldali menü, mely a könnyebb navigálást segíti elő az egyes menüpontok közt.

A változások leginkább a megjelenést érintik, az információk és a funkciók az oldalakon továbbra is a megszokott módon érhetőek el.

7 comments

 • Tisztelt Vatera!

  Véleményem szerint és ahogy olvasom az eddigi hozzászólásokat nem sikerült ez úgy ahogy azt Önök gondolták. Nehéz az áttekintés, sok információ elveszett. Az eladói státusz alapján nagyon megnehezítette a munkámat az új megjelenítés. Ha valaki nem küldi el az utalásnál a felhasználónevét, a “kinyomozása” egyszerűbb volt. Ha valaki nem küldi el az elérhetőségét a felhasználó név mellett lévő kis borítékra nyomtam és minden információ megjelent. Mivel ez is meg szünt, most meg órákig keresgélem a több száz email közt, hogy mi a telefonszáma vagy emailcíme. Ha egy mód rá ezt a részt jó lenne visszaállítani. Üdvözlettel: WestDiamonds

 • Tisztelt Vatera,

  Az a baj, hogy nem csak ez újult meg.
  Sajnos minden átalakult.
  Mozilla Firefoxot használok és sajnálatos módon áttekinthetetlen az új megjelenítés.
  Jó lenne, ha visszaállítanák vagy lenne lehetőség a megjelenítés választására.
  Köszönöm

 • Helyesbítek: lehet aukciófigyelő szerint rendezni, de a világoskék és a fehér alapú termékeknél nem ugyanoda kerülnek az adott számok, szóval változatlanul nekem zavarosabb, mint az előző megjelenítési forma….

 • Tisztelt Vatera! Véleményem szerint az utolsó változtatások sokkal átláthatatlanabbá tették az adott menüt. Nem a baloldali menüvel van a gond, hanem a jobboldali résszel. Hiába csak a megjelenítés változott, ez már éppen elég arra, hogy az egyszerűség rovására ment a fejlesztés. Most például nincs arra mód – ha jól láttam – hogy az eladó árukat aszerint rendezzem, hogy hányan kértek rá aukciófigyelést. Pedig sokszor ennek a segítségével tudok úgy árat korrigálni, hogy végül is elkel az adott termék. Szóval ha esetleg nem én leszek az egyetlen, aki arra panaszkodik, hogy sokkal átláthatatlanabb az egész, kérem fontolják meg az eredeti állapot visszaállítását. Üdvözlettel

 • Üdv. Nekem az ezt megelőző formátum jobban tetszett, jobban áttekinthető, táblázatszerű volt. Így egy pillanat alatt átlátható volt. Most mintha elcsúsztak volna a sorok. Igaz ez a probléma csak a Mozilla és a google Chrome böngészőknél jelentkezik. Sajnos én az Internet Explorert nem annyira kedvelem. Köszönöm, hogy a figyelmet.

 • Tisztelt Vatera!
  Nekem nem tetszik az új személyes (megfigyelt árverések aukciófigyelő)
  oldal.Eddig sokkal jobb és áttekinthetőbb volt,mint most.
  Miért tűnik el azonnal egy termék,ha lejár,régen meg lehetett nézni egy másik cikkszámon,most már nem lehet.(ha nem adták el)
  Továbbá az sem tetszik,ha elrakok egy terméket,nem tudok visszamenni arra az oldalra ,ahol voltam.Miért?
  Várom a kérdéseimre válaszukat.Tisztelettel: whitebrother.

 • Szörnyű lett és áttekinthetetlen.Eddig azért voltam ezen az aukciós oldalon, mert könnyen áttekinthető volt, és könnyen kezelhető. Most erősen fontolgatom, hogy más oldalakra fogok átmenni termékeimmel, ahol pont ellentétes változás van.Nem igazzdok ki rajta és kétszer nézemmeg jól értelmezem-e a keresett dolgokat.

Vélemény, hozzászólás?