Megújult a Vásárlás menüpont!

Vaterafutár

A Személyes Menüben mától megújult a Vásárlás menüpont. A legfőbb változás, hogy felhasználóink a Vásárlás menüponton belül egy oldalsó menüvel is találkozhatnak bal oldalt, melynek segítségével könnyebben navigálhatnak a lehetőségek és funkciók között.

Újdonság, hogy bekerült a vásárlás menüpont alá az Aukciófigyelő szolgáltatás, és ezen túl a Kedvencek/Termékfigyelő szolgáltatás is innen lesz elérhető.

Jelen változások leginkább csak megjelenésben érintik a menüt, a funkciók továbbra is a megszokott módon elérhetőek.

9 comments

 • Nem tetszik b az új rendszer. Mindenkivel szöva tudtam állni,nem volt probéma.Így sok felhasználot bel fogtok veszíteni. Eddig barátságos volt aVatera,most már inkább üzleti,ami nem sokaknak tetszik,mint ahogy Nekem se.Üdv

 • Hát bizony a lap szét van kicsit esve.
  Egyes dolgok pld. a futó licitjeim nem mindegyike jelenik meg a személyes adataimnál.
  Eladott termékemnél, nem kaptam üzenetet a vevőről, jó lenne, ha valahol meg tudnám nézni. Még jó, h. Ő keresett.

  Egyszóval nem teljesen kiforrott még a dolog, legalább is erről az oldalról nézve így látszik.

  üdvözlettel.

 • Szerintem sokkal áttekinthetőbb volt. Legalább is a licitált és a megfigyelt rész. Most sok az üres tér. Nekem nem tetszik. De gondolom mint mindent ezt is kénytelenek leszünk megszokni. Még szerencse, hogy mindig minden változik. Ez se marad ilyen örökre.

 • Sok hasznos újítás látszik, viszont nekem nagyon hiányzik a befejezett-lezárt aukciók láthatósága az időrendből> azaz, szerintem nagy kár volt különválasztani a még futó aukcióktól…ezt egy szűrővel jobban is meg lehetett volna oldani! Ha valamire licitáltam, de valaki elvitte villámáron sem látszik, csak külön keresésre, illetve hiányolom a lejárt aukciók újraindulásának linkjét.

 • Inkább csináljátok vissza… Rosszabb, mint volt. Az eddigit minden szempont szerint külön-külön át lehetett tekinteni, most egymás alatt különböző jellemzők vannak. Emellett fél kilométerrel hosszabb lett ettől az oldal, mert egy-egy tétel háromszor olyan magas lett – közben meg kihasználatlan egy széles csík bal oldalon. A régi jobb volt! Persze a rosszabbhoz is hozzá lehet szoktatni, de minek?

 • Egy kicsit átláthatatlan az új Licitált termékek menűpont. Nagyon nehezen lehet kisilabizálni, hogy ki kivel van. Zavaró hogy látom ki tette a legnagyobb licitet. Fölösleges. Azt hittem majd megszokom, de nem. A régi megjelenítés sokkal jobb volt, opcionálisan nem lehet vissza állítani?

 • Ez nem ehhez a részhez tartozik, de

  Ha lehet a számlázandó tételek végére tegyetek egy összesen funkciót, mert nem szeretek sokat számolni 🙂

Vélemény, hozzászólás?