Megújult a Vásárlás menüpont!

Vaterafutár

A Személyes Menüben mától megújult a Vásárlás menüpont. A legfőbb változás, hogy felhasználóink a Vásárlás menüponton belül egy oldalsó menüvel is találkozhatnak bal oldalt, melynek segítségével könnyebben navigálhatnak a lehetőségek és funkciók között.

Újdonság, hogy bekerült a vásárlás menüpont alá az Aukciófigyelő szolgáltatás, és ezen túl a Kedvencek/Termékfigyelő szolgáltatás is innen lesz elérhető.

Jelen változások leginkább csak megjelenésben érintik a menüt, a funkciók továbbra is a megszokott módon elérhetőek.

9 comments

 • Ez nem ehhez a részhez tartozik, de

  Ha lehet a számlázandó tételek végére tegyetek egy összesen funkciót, mert nem szeretek sokat számolni 🙂

 • Egy kicsit átláthatatlan az új Licitált termékek menűpont. Nagyon nehezen lehet kisilabizálni, hogy ki kivel van. Zavaró hogy látom ki tette a legnagyobb licitet. Fölösleges. Azt hittem majd megszokom, de nem. A régi megjelenítés sokkal jobb volt, opcionálisan nem lehet vissza állítani?

 • Inkább csináljátok vissza… Rosszabb, mint volt. Az eddigit minden szempont szerint külön-külön át lehetett tekinteni, most egymás alatt különböző jellemzők vannak. Emellett fél kilométerrel hosszabb lett ettől az oldal, mert egy-egy tétel háromszor olyan magas lett – közben meg kihasználatlan egy széles csík bal oldalon. A régi jobb volt! Persze a rosszabbhoz is hozzá lehet szoktatni, de minek?

 • Sok hasznos újítás látszik, viszont nekem nagyon hiányzik a befejezett-lezárt aukciók láthatósága az időrendből> azaz, szerintem nagy kár volt különválasztani a még futó aukcióktól…ezt egy szűrővel jobban is meg lehetett volna oldani! Ha valamire licitáltam, de valaki elvitte villámáron sem látszik, csak külön keresésre, illetve hiányolom a lejárt aukciók újraindulásának linkjét.

 • Szerintem sokkal áttekinthetőbb volt. Legalább is a licitált és a megfigyelt rész. Most sok az üres tér. Nekem nem tetszik. De gondolom mint mindent ezt is kénytelenek leszünk megszokni. Még szerencse, hogy mindig minden változik. Ez se marad ilyen örökre.

 • Hát bizony a lap szét van kicsit esve.
  Egyes dolgok pld. a futó licitjeim nem mindegyike jelenik meg a személyes adataimnál.
  Eladott termékemnél, nem kaptam üzenetet a vevőről, jó lenne, ha valahol meg tudnám nézni. Még jó, h. Ő keresett.

  Egyszóval nem teljesen kiforrott még a dolog, legalább is erről az oldalról nézve így látszik.

  üdvözlettel.

 • Nem tetszik b az új rendszer. Mindenkivel szöva tudtam állni,nem volt probéma.Így sok felhasználot bel fogtok veszíteni. Eddig barátságos volt aVatera,most már inkább üzleti,ami nem sokaknak tetszik,mint ahogy Nekem se.Üdv

Vélemény, hozzászólás?

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.