Csanád köszöni!

Aktuális

A Vatera felhasználóinak is köszönhetően egy tündéri kisfiú lehetőséget kap arra, hogy egy napon együtt sétáljon, futkározzon barátaival.

Csanád nyitott hátgerinccel született 2007-ben. A 3 éves miskolci kisfiúról lemondtak az orvosok, senki sem hitt benne, hogy valaha is önállóan fel tud állni. De Csanád járni akar!

Egy ausztriai specialista vállalta a kisfiú műtétjét, de az összeget a család nem tudja segítség nélkül kifizetni, ezért a Vatera támogatásával online jótékonysági aukció keretében volt lehetőségük felhasználóinknak segíteni.

A 2010 márciusában futó árverések keretében ismert művészeink, sportolóink, televíziósaink által felajánlott tárgyakra lehetett licitálni, így került kalapács alá Erdei „Madár” Zsolt dedikált cipője, mely rekord áron, 67.500 Ft-ért kelt el. De kalapács alá került a Magyar Férfi Vízilabda Válogatott dedikált labdája, Nagy Tímea vívónőnk dedikált melegítője, a Magyar Televízió egy példányban készült, meséket tartalmazó hangoskönyve, vagy a TV2 Bajnokok Ligája közvetítőcsapata által dedikált labda. A 13 felajánlott tárgy mellett lehetőség volt 500 Ft értékű támogatói felajánlásra is licitálni, melyből több, mint 380 db kelt el.

Az oldalon futó jótékonysági aukció keretében mintegy 650 000 Ft gyűlt össze Csanád műtétjére, a gála bevételeivel kiegészülve nagyjából 1 000 000 Ft-al segítettek a jótékonykodók a miskolci szülőknek!

Végül pedig egy idézet felhasználónk leveléből:

„Örömmel értesítem, hogy a ami napon átvettem a dedikált MIKASA-t. Köszönöm, hogy megoldották a kézbesítést, ahogy ígérték. Bíztam benne, hogy Ön ezt meg fogja tudni oldani és köszönöm még egyszer, hogy megoldotta. Elégedett vagyok a VATERÁ-val és örülök, hogy ezzel a sikeres jótékonysági árveréssel  hozzájárulunk Csanád gyógyulásához – és a dedikált labdával nagy-nagy örömet szerzünk egy 17. Szülinapos ifjú vízilabdázónak. Örülünk, hogy ezzel az ajándékkal Csanádnak segíthettünk!!”

Köszönjük, Önök nélkül nem sikerült volna!!!

Néhány kép az árverést követő Jótékonysági Gáláról:


3 comments

  • kedves csanád
    én egy mami vagyok és mi is szurkolunk neked a kis unokámmal hogy sikerüljön a műtéted ő három és fél éves küldtünk ketten egy kis pénzt de nem ez a légyeg hanem az hogyha meggyogyultál szeretne veled focizni ő ennyire hisz a gyogyulásodba és imádkozott is érted
    remélem majd értesülük a gyogyulásodról kitartást kis legény roland várni fog
    üdv eti

  • Remélem Csanád sorsa jobbra fordul, de kezdettől fogva nem értem ezt az egészet, ahogy egyetlen hasonló pénzgyűjtő akciót sem. 650 ezer forint lótúróra sem elég, nemhogy egy műtétre. Ausztriában a kórházi kezelés naponta kb 7-900 euróba kerül. A magyar gyerekeknek viszont van lehetőségük indokolt esetben külföldi gyógykezelésre állami finanszirozás mellett. És mi lenne indokoltabb eset, mint hogy Magyarországon lemondtak róla, Ausztriában viszont vállalják a kezelést – feltéve ha a specialista nem valami gátlástalan kuruzsló. Látványosak az ilyen akciók, de hatékonyabb lenne az OEP-nél intézni a finanszirozást.

  • Nagyon örülök hogy egy ilyen csapat tagja vagyok, mint a vatera, ha sokkal nem is de remélem tudtam segiteni a gyógyulásban. Jó egészséget kíván az egész családom ennek a csodás kisfiunak.

    szati77

Vélemény, hozzászólás?