Tudta Ön? – Terméklap sablonok

Aktuális

Érje el Ön is, hogy terméklapja magával ragadja a vásárlókat!
Már sok szó volt itt az eladás fortélyairól, a jó címadásról, kiemelésekről, és a jó terméklapról. Most ez utóbbihoz kapcsolódó téma, a terméklap sablonok használata következik.

Miért használjunk sablonokat?
Ne feledkezzünk el arról, hogy az online kereskedelemben maga a terméklap jelenti a kirakatot, ahol jó leírást, jó képeket, és jó megjelenést várnak el a vásárlók. A vásárlás tényét ezek befolyásolják leginkább, hiszen itt nem tudják megfogni, megtekinteni a terméket. A terméklapokat pedig vonzóvá kell tenni, hogy eladókként megnyerjük a vásárlókat.

A terméklap sablonok előnyei:
A terméklap sablonok tökéletes kiegészítői a profi terméklapnak. HTML tudás nélkül is bárki adhat egyedi megjelenést terméklapjainak, ami segít kitűnni a többi hasonló meghirdetett termék közül. A tematikus terméklap megjelenésekkel pedig egyértelműbbé tehetjük, hogy miről is van szó az adott aukción, ezzel növelheti értékesítéseinek számát is!

Hogyan választhat a kész sablonokból?

1. Válassza az eladás menüpontot a terméklap feltöltéséhez!
2. Töltse ki a terméklap információkat, és a termékleírást!

3. A termékleírás alatt válasza ki az alkalmazni kívánt sablont!

sablon_chose

Nem tudja melyik illik terméklapjához? A kiválasztott terméklap egyből megjelnik a termékfeltöltés oldalon a termékleírás körül! Próbáljon ki többet, és válassza a legmegfelelőbbet!
Népszerű kategóriákhoz külön tematikus sablont is választhat, mint például a számítástechnika, bélyeg, könyv, jármű.

4. Adja meg a hiányzó termékinformációkat, és töltse fel a termékképeket!
a terméklap elküldése után előnézeti képben láthatja terméklapjának megjelenését. Ez után még módosíthat rajta, vagy véglegesítheti feltöltését!

A terméklap sablonok 22 változatban állnak rendelkezésükre, az univerzális sablonokon kívül lehetőség van a népszerű kategóriákhoz kapcsolódó sablonok használatára is. Így választhatnak többek között baba-mama, bélyeg, autós vagy számítástechnikai téma közül is.

Mennyibe kerül?
A terméklap sablonok használata a Vaterán díjmentes.

Vélemény, hozzászólás?