Megújult a Segítség menüpont!

Vaterafutár


Számos visszajelzést kaptunk az elmúlt év folyamán a segítség menüponttal kapcsolatban, a véleményeknek pedig mindig örülünk, hiszen ezeknek is köszönhetően most egy teljesen új Segítség menüponttal találkozhatnak az oldalra látogatók. Nézze meg Ön is!»

A segítségben megtalálható információkat csoportosítottuk, kibővítettük az új szolgáltatásainkra vonatkozó részekkel, illetve részben az Önök által hiányolt, másrészt az ügyfélszolgálatra leggyakrabban beérkező kérdésekre is megtalálhatják a válaszokat. Számos tippet, fortélyt találhat a sikeres eladással és aukciózással kapcsolatban is!

helpnew2

8 főkategóriába sorolva szinte az összes, az oldal működésével és használatával kapcsolatos információt megtalálhatják, a regisztrációtól az aukciózáson keresztül az értékeléssel és fizetéssel kapcsolatos dolgokig – mindezt megpróbáltuk egy átlátható, könnyen kezelhető formátumba csomagolni. Ha nem talál valamit, használja bátran a segítség menü belső keresőjét!

Kíváncsi hogy működik a kosaras rendszer, hogy történik a számlázás, mi az a biztonsági regisztráció? Érdemes tehát rendszeresen böngészgetnie, nem csak új dolgokat tudhat meg és fedezhet fel, de akár időt is spórolhat – hiszen ha az összegyűjtött információk közt megtalálja kérdéseire a választ, nem szükséges várnia az ügyfélszolgálat visszajelzésére sem.

Vélemény, hozzászólás?