Stephenie Meyer slágerkönyvek szuper áron!

Kávészünet

Angyali ajánlataink még tartanak a héten, melynek keretében minden nap egy újabb ajánlattal találkozhattok a Vatera adventi kínálatában, szuperkedvezményekkel!

A mai nap Stephenie Meyer sikersorozatának itthon megjelent, magyar nyelvű könyveire csaphatnak le!

Íme egy kis segítség a Stephenie Meyer bestseller könyvekkel kapcsolatban, amiket megvásárolhattok csak ma az angyali ajánlatunk keretében, szuperkedvezménnyel. Kötetenként egy ember csak egy könyvet vásárolhat, de természetesen a sorozat darabjait bárki összegyűjtheti külön-külön!

A sorozat eddig hazánkban megjelent első három, magyar nyelvű kötetét vihetik el ma, minden órában indítunk több aukciót is. Kötetenként kettőt is 10 és 22 óra között!

Aukciónként egy kötet kerül meghirdetésre, minden óra 10. és 40. percében a Twilight – Alkonyat, a 20. és 50. percben a New Moon – Újhold, a 30. percben és egészkor pedig az Eclipse – Napfogyatkozás. Így ha gyorsak vagytok egy órában – illetve a nap folyamán – össze tudják gyűjteni a teljes trilógiát, kedvezményes áron!

Mikor indulnak az aukciók?
Az aukciók a fentebb írt menetrend szerint kerülnek indításra. Az aktuálisan megtekinthető terméklap aukciójának indítási időpontját pedig a terméklapon találják meg.

2 comments

Vélemény, hozzászólás?