50 Debrecen – Liverpool jegy 1 Ft-ról!

Kávészünet

Ha jól tudjuk, már elfogytak a jegyek az árusító helyeken a november 24-én megrendezésre kerülő Debrecen-Liverpool BL selejtező mérkőzésre, azonban a Vatera nem ismer lehetetlent! Mint korábban is, a Sportingbet-tel közösen most is felkínálunk kereken 50 belépőjegyet a rajongóknak, és hogy izgalmasabbá tegyük a dolgot, mindegyiket kereken 1 Ft-ról!

Azonban érdemes licitálni, hiszen a jegyek most is jótékonysági aukcióként kerülnek elárverezésre, a beérkező pénzzel pedig a Loki utánpótlás-nevelő egyesületnek, a Loki Focisulinak ajánljuk fel, hogy még több ügyes és tehetséges focista futkározhasson majd a gyepen a DVSC színeiben!

A tét azonban egyre nagyobb, a Bajnokok Ligájában utolsó előtti szereplésére készül a magyar csapat. A Pool elleni első mérkőzésen 1-0-ra kapott ki a Debrecen az Anfield Road-on. Azonban a nyitó fordulóban nyújtott idegenbeli játék alapján bizakodva várhatjuk a visszavágót!

Amennyiben Ön sem szeretne lemaradni a meccsről a jegyeket erre találja, bővebb információt az aukcióról pedig a vatera.hu/loki oldalon találhat!

Licitre fel, hajrá Loki!

Tagged

Vélemény, hozzászólás?