Ki utazik Egyiptomba?

Játék

Lezárult Aranyláz játékunk utolsó fordulója is, öt héten keresztül lehetett versengeni az egyenként félmilliós értékű nyereményekért. A Vatera Manó minden héten leleplezett egy kalapot, mindig azt, amelyikre az adott héten a legtöbben licitáltak. A bátor licitálók közül pedig sorsolással választotta ki, hogy ki lesz a félmilliós ajándék nyertese. Gazdára talált már 500.000 Ft készpénz, szilveszteri buli a barátokkal, két remek robogó, és egy 500.000 Ft értékű számítástechnikai-cikk vásárlási utalvány is.

Hétről hétre egyre többen játszottak velünk, növekedtek a kalapokra tett tétek, az utolsó kalapra több mint 1.100.000 tallért tettek fel játékosaink. Azonban a két főre szóló egyiptomi luxusutazás nyertes még kérdéses volt ez idáig, de a Zöld Manó most lerántja róla a leplet!

Az 500.000 Ft értékű egyiptomi luxusút nyertese pedig nem más, mint kgonczi nevű felhasználónk!

Nyereménye:

VARÁZSLATOS EGYIPTOMI ÚT 2 FŐ RÉSZÉRE
2 fő, 8 nap 7 éjszaka, elhelyezés 5 csillagos tengerparti luxus szállodában.
(Tartalmazza: repülőjegy, reptéri illeték + transzferdíj, teljes ellátás, vízumköltség)

A nyertesnek ez úton is gratulálunk nyereményéhez!

Ez úton köszönjük minden felhasználónknak, aki részt vett játékunkban, és gratulálunk a nyereményekhez!

Na de mi a Manó? – Emlékezhetnek, ezt kérdeztük Önöktől az Aranyláz játékunk kapcsán. Érkeztek is történetek, a legjobbakat pedig díjaztuk. A részleteket a holnapi nap folyamán olvashatják itt a blogban, de annyit elárulhatok előre, a Zöld Vatera Manó ezúttal is inkább nagylelkű, mint szigorú volt!

kgonczi

Vélemény, hozzászólás?