Vaterázz és tankolj ingyen!

blog_vatera (3)

Sofőrök, pilóták, kettő és négy keréken guruló sebességfüggők figyelem! Eljött a ti időtök, hiszen most szenzációs nyereményekkel várunk benneteket a Vaterán!

A játékban való részvétel pofonegyszerű, vásároljatok március 16. és április 12. között bármekkora tételben a Vaterán és azonnal, automatikusan bekerültök a lehetséges nyertesek közé. A nyeremény pedig nem más, mint 5 darab 200 000 Ft értékű üzemanyagkártya!

Számoljunk egy kicsit, ha a jelenlegi benzinárakkal szorzunk, az bizony több mint 500 liter üzemanyagot jelent. Ugye, hogy nem rossz? Ne felejtsétek, minél többször vásároltok, annál nagyobb eséllyel indultok a nyereményekért!

Szóval index ki, állítsátok le a motort és húzzátok be a kéziféket, irány a Vatera!

Még több infó a játékkal kapcsolatban: http://www.vatera.hu/tankoljingyen/

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Dante International Kft. kezelje.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.