Május 18. – Ünnepeljük a netet!

Tudta Ön, hogy ma van az internet világnapja? Eme jeles nap még nem rendelkezik nagy hagyományokkal, hiszen csak néhány éve létezik, mégis van mit ünnepelni, hiszen az internet egy csoda! Bárki számára elérhető információ áradat, ami szórakoztat, szolgáltat, tanít vagy akár munkát ad.

A laptopoknak, tableteknek és az okostelefonoknak hála, az internet már egyáltalán nincs helyhez kötve, bárhol elérhetjük virtuális világunkat. Végtelen lehetőség, amivel érdemes élni a mindennapokban is. Legyen bármilyen kérdés, néhány másodperc és már meg is találtuk a választ! Az internet világnapjának elsődleges célja, hogy a világháló földrésztől és társadalmi helyzettől függetlenül mindenhol jelen legyen. Gondoljon azokra a szeretteire, barátaira, akik még nem ismerik ezt a nagyszerű lehetőséget és segítsen nekik, hogy számukra is kinyíljon a világ!

Nézzen körül a Számítástechnika kategóriánkban, ahol mindenki megtalálja tudásának és pénztárcájának megfelelő számítógépet! Jó pihenést és böngészést kívánunk a hosszú hétvégére!

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Dante International Kft. kezelje.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.