A legújabb kütyük

Az utóbbi években hihetetlen fejlődésen ment keresztül a technika. Manapság már a hétköznapokban is olyan kütyüket használunk, amiről néhány évtizede még álmodni sem mertünk. Gondolta volna 2000-ben, hogy pár év múlva a villamosról is intézheti az ügyeit, vagy egy gombnyomással vásárolhat és fizethet online? A technika és a tudomány fejlődése egy átlagember számára már szinte követhetetlen, hiszen egymás után rukkolnak elő valamilyen újdonsággal a fejlesztők. Lássunk most két elképesztő terméket, amelyből az egyik már kapható a Vaterán!

4n1 kombinált, többfunkciós gépek

Az Acer Aspire R7 négyfunkciós, hordozható különlegesség, mely forradalmi “Ezel” zsanérjának köszönhetően elképesztő pózokat képes felvenni, ezzel is segítve használója kényelmét. A hajtogatható „masina” megjelenése júniusban várható 999 dolláros kezdőárral.

Addig is kattintson és nézze meg a Vaterán kapható Acer Aspire választékot!


Táblagép és okostelefon egyszerre

Asus Padfone 2 egy különleges tabletbe dokkolható okostelefon, amely androidos alapokon működik. A tesztek azt bizonyítják, hogy remekül sikerült a párosítás, az egyetlen hátránya a magas ár. Valószínűleg sok évnek kell eltelnie ahhoz, hogy tömegtermék váljon belőle.

A Vaterán már elérhető, tekintse meg az Asus Padfone 2 aukciókat!

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Dante International Kft. kezelje.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.