Megújult a találatok rendezése!

A legfontosabb számunkra, hogy felhasználóink elégedettek legyenek, visszajelzések alapján folyamatosan fejlesztjük és csinosítjuk oldalunkat. Ezért az egyszerűbb kezelhetőség érdekében mától minden eddiginél könnyebben rendezheti a találatokat a Vaterán!

Igyekeztünk a korábbi rendezési elveket megtartani, de ikonok helyett szöveges leírást adtunk, hogy mindenki számára érthető legyen, milyen lehetőségek vannak a találatok sorba rendezésére. Így ha egy keresést/kategóriát böngész éppen, a lista tetején található “Találatok rendezése” legördülő menüből könnyen és egyszerűen kiválaszthatja, hogy milyen sorrendben szeretné látni a Vatera ajánlatait!

Reméljük, ezzel is könnyítjük a keresést!

Bármi észrevétele, kérdése van, kérjük ide írjon!

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Dante International Kft. kezelje.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.