Súgó

Üdvözöljük a Vatera.hu hivatalos blogján! A blogban rendszeresen frissülő híreket és információkat talál a Vatera életével és eseményeivel kapcsolatban! Tanácsok a biztonságos aukciózáshoz, tippek és javaslatok a hatékony eladáshoz. Rendszeresen olvashat új szolgáltatásainkról, esetleges változásokról is. Választ adunk a felhasználói kérdésekre, észrevételekre, és foglalkozunk az eladókat és a vásárlókat érintő aktualitásokkal. Minden, amit a Vateráról és az aukciózásról tudni érdemes!

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

A blogot a Vatera írja?
Igen, a blogot a Vatera munkatársai írják, és elsősorban a Vaterával és a felhasználókkal kapcsolatos dolgokról olvashat a bejegyzésekben.

Miben más, mint a fórum?

A blogban ugyanúgy foglalkozunk az aktuális fórum témákkal is, azonban itt lehetőségünk van bővebb információkat és álláspontokat nyújtani felhasználóinknak. A bejegyzésekhez Ön is írhat hozzászólásokat, elmondhatja véleményét, reagálhat a témára vagy másik felhasználó hozzászólásaira is. lé

Hogyan tudok hozzászólást írni?
Hozzászólás írására a bejegyzés oldalán, a bejegyzés szövege alatt talál lehetőséget. Hozzászóláshoz írja be Vaterás felhasználónevét, illetve meg kell adnia egy e-mail címet is, ahol esetlegesen fel tudjuk venni önnel a kapcsolatot. Ezt a két adatot, illetve a hozzászólásának szövegét kötelezően meg kell adnia. Ha van weboldala, megadhatja annak elérhetőségét is.

Publikus lesz az e-mail címem?
Az e-mail címe nem lesz publikus, azt csak a Vatera munkatársai láthatják. Amennyiben megadja weblapjának elérhetőségét, azt a hozzászólásának megjelenésével bárki elérheti, ha felhasználónevére kattint.

Bárki írhat hozzászólást?
Igen, bárki hozzászólhat a bejegyzésekhez. A hozzászólás írásához nem szükséges bejelentkeznie a Vatera.hu oldalra.

Moderálják a hozzászólásokat?
Igen, a hozzászólások előzetes moderálás után jelennek meg a blogban. Moderálásra kerülnek az agresszív, személyeskedő, fenyegető jellegű, másokat szidalmazó vagy vulgáris hozzászólások. A kereskedelmi jellegű és reklám tartalmú, illetve jogsértő hozzászólások is szűrésre kerülnek. A kommentekben tilos a felhasználó saját elérhetőségének közlése (név, lakcím, munkahely, telefonszám, e-mail cím, VOIP elérhetőség [Skype, MSN, Googletalk, ICQ, stb], bankszámla szám, egyéb). Bővebb információért olvassa el felhasználási alapelveinket »

Meddig lesznek elérhetőek a hozzászólások?
A hozzászólási lehetőség, és a beérkezett hozzászólások mindaddig megjelennek, amíg az adott bejegyzés, vagy a blog törlésre nem kerül. A hozzászólásokat, széles közönség olvassa és azok esetlegesen archiválva vannak, ezért csak olyan hozzászólást jelentessen meg, amit mások előtt is vállal – akár több évvel később is

Szívesen olvasnék egy témáról, írnék a blogba bejegyzést. Hogy tehetem meg?
A blogba csak a Vatera munkatársai írhatnak bejegyzést, azonban szívesen fogadjuk az esetleges észrevételeket és témajavaslatokat. Amennyiben azok közérdekűek, vagy érdekesek, igyekszünk írni róla. Észrevételeiket, javaslataikat a Témafelvetés oldalon keresztül tudják eljuttatni a megfelelő opció kiválasztása után.

Aukciózással, licitálással kapcsolatos kérdéseimet hol tehetem fel?
Egyéb kérdésével kapcsolatban vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a Kapcsolatfelvételen keresztül.