Pick Pack Pont hamarosan a Vaterafutáron!

Mindig is elsődleges szempont volt, hogy olyan megoldásokat tudjuk biztosítani nektek csomagszállítás terén, ami mind árban, mind minőségben megfelel az igényeiteknek. A hosszú keresés meghozta gyümölcsét, örömmel mutatjuk be nektek legújabb Vaterafutárunkat, a Pick Pack Pont csapatát, akik néhány napon belül debütálnak egyedüliként a piacon magánszemélyek kiszolgálásában.

Mi is az a Pick Pack Pont?

A Pick Pack Pont országosan több száz átadó/átvevő pontból álló, költség- és időhatékony csomagponti megoldás az online vásárlók és mostantól már az eladó magánszemélyek számára is.

Hol és hogyan adhattok fel csomagot?

Inmedio és Relay üzletekben, MOL és OMV töltőállomásokon, Playersroom, Sportfactory, Playmax üzletekben, valamint a Coop hálózat boltjaiban. Ha megrendeltétek és online kifizettétek a szolgáltatást a Vaterafutár oldalán, akkor a címiratot kinyomtatva az általatok kiválasztott Pick Pack Ponton adhatjátok le a csomagot.  Fontos infó, hogy a szolgáltatást kizárólag online bankkártyás fizetés segítségével lehet megrendelni!

Miért jó a Pick Pack Pont?

  • országos hálózat
  • frekventált helyszínek, jó megközelíthetőség
  • rugalmas nyitvatartás
  • 5 naptári nap átvételi időintervallum
  • online csomagkövetés
  • e-mail és SMS értesítések

 

Mennyibe kerül a szolgáltatás?

méret/súly Vaterán eladott termék NEM Vaterán eladott termék
S – 0-3 kg
max. 20×30×10 cm
1090 Ft 1149 Ft
M – 3-10 kg
max. 30×30×20 cm
1150 Ft 1199 Ft
L – 10-15 kg
max. 50×50×50 cm
1260 Ft 1349 Ft
XL – 15-20 kg
max. 60×60×60 cm
1390 Ft 1449 Ft

Ha a fentiek felkeltették az érdeklődéseteket, akkor keressétek a Vaterafutáron a Pick Pack Pont oldalát, ahol további információt találtok és hamarosan megrendelhetitek a szolgáltatást.

Sikeres eladásokat kívánunk!
a Vaterafutár csapata

 

Kipróbálod a Pick Pack Pontot?

Igen
Nem