1 Ft-os aukciók – folytatódik a licit!

Játék

Kedves Felhasználóink!

Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy még mindig tart a közkedvelt 1 Ft-os kampány! Csatlakozzon Ön is a licitálókhoz és vigye haza az 1 Ft-ról induló, minimálár nélküli, vadonatúj, értékes termékeket! Kövesse az oldalon jelenleg is futó több tucat aukciót és szerezze meg remek ajánlatainkat kedvező áron!

Kattintson ide és tekintse meg a felhasználók által legjobban kedvelt termékekből összeállított listát!  Számítástechnikai kütyük, márkás ruházat, kihagyhatatlan háztartási eszközök, Vatera ereklyék és még sok minden mást talál az 1 forintos aukciók között!

Készüljön a délutánokra, hiszen hétfőtől folyamatosan zárulnak az egy hete elindított aukciók! Használja ki a Vatera lehetőségeit, kérjen aukciófigyelőt és állítsa be az automata licitet az Ön által ajánlott összegre! Töltse le legújabb alkalmazásunkat mobiljára és licitáljon menetközben! Az elkövetkező napokban is érdemes lesz velünk tartania, mert a HP laptop, a Samsung LED TV, EFOTT hetijegyek és további wellness hétvégék még hátra vannak!

Sikeres licitálást kívánunk!

Vélemény, hozzászólás?