Tájékoztatás a TeszVesz és a Vatera Fórum megszüntetéséről

Nincs kategorizálva

Kedves felhasználóink!

Ezúton értesítünk benneteket, hogy a TeszVesz.hu oldal 2025. március 17-i megszűnésével, 2025. március 31-én a TeszVesz Fórumot és Blogot, illetve a Vatera Fórumot (a továbbiakban együttesen: Fórumok) is megszüntetjük. A Fórumok megszűnésével az azokon közzétett hozzászólások törlésre kerülnek és azokat nem kezeljük tovább. Ha van olyan hozzászólás-információ, amit szeretnétek megőrizni a Fórumokról, kérjük mentsétek le március 31-ig.

A Fórumok megszűnését követően megkereséseitek megválaszolásában a Vatera Ügyfélszolgálata (https://www.vatera.hu/help/contact.php), illetve adatvédelmi kérdésekben a Vatera Adatvédelmi Tisztviselője áll majd a rendelkezésetekre az [email protected] e-mail címen.

Köszönjük, hogy a Fórumok felhasználójaként velünk tartottatok! Továbbra is várunk benneteket a Vatera blogon és a Facebook, illetve Instagram oldalainkon.

Üdvözlettel,
a Vatera csapata

78 comments

• Kedves Vatera!
    Megkértek, hogy változtassak jelszót, aminek eleget is akartam tenni. A harmadik próbálkozásnál viszont feladtam: folyton azt írja, hogy nem egyeznek a jelszavak, közben meg dehogynem…:-) Nem nagyon van ilyesmire időm, se a folyamatos fake vásárlásokra, mit lehetne tenni?
    Üdv.: Attila

• Kedves Tünde!
    Jelen helyzetben még a tartós tárból betöltött termékeket sem érdemes feltölteni, mert csak egy opció van,az újraindítás, és ebben az esetben nincs kontrollom, hogy kerül-e rá olyan kiemelés, amit nem akartam. Ha legalább lenne olyan opció is, hogy hasonló indítása, akkor végig lehet menni mindhárom oldalon és ki lehetne törölni a nem kívánt kiemelést. Vagy, ha ez nem lehetséges, lemondani az újraindításról.

• Kedves Klára! A tartós tárból betöltött termékek menüpont alatt lévő hirdetéseket ha kijelöli, akkor az oldal alján található gombok segítségével tudja kiemelés nélkül újraindítani. Üdv, Vatera Tünde

• Tárgy: Technikai hibák – képfeltöltés és termékmódosítás nem működik megfelelően

Kedves Vatera Ügyfélszolgálat!

Szeretném jelezni, hogy az elmúlt időszakban komoly technikai problémákat tapasztalok a Vatera felületén. A képek feltöltése gyakran megszakad vagy hibaüzenettel leáll, emellett a már feltöltött termékek módosítása is szinte lehetetlen, mivel a rendszer nem reagál megfelelően vagy folyamatos hibát jelez.
    A feltöltési folyamat is rendkívül lassú, függetlenül attól, hogy milyen eszközt vagy internetkapcsolatot használok. Kipróbáltam több böngészőt és eszközt is – a probléma minden esetben fennáll, így úgy gondolom, nem az én oldalamon van a hiba.
    Kérem, tájékoztassanak, hogy ismert-e ez a technikai probléma, és mikorra várható a javítás. Amennyiben szükséges, szívesen küldök képernyőképet a hibajelenségről.
    Köszönöm előre is a segítséget!

• Tisztelt Vatera!
    A mai napon semmilyen formában nem tudtam elérni, hogy hozzáférjek a vatera ügyfélszolgálati elérhetőséghez. Egyszerűen elérhetetlen bárhonnan próbálkozik az ember.
    Az lett volna a kérdésem, hogy a vatera által napokkal korábban már megküldött, a számla kifizetését és jóváírását elismerő levél ellenére, a vatera oldalán a jóváírás nem látszik. Mikor fog látszani a jóváírás vagy van-e valamilyen plusz teendő ezzel kapcsolatban.

• Kedves Iboly612! Köszi a jezést, nincs további teendője ezzel kapcsolatban, hamarosan jóváíródik az összeg. Köszönettel, Vatera Tünde

• Tisztelt Vatera!

Nem tudok belépni, hiába adok meg a rendszer szerint megfelelő jelszót. Ezeket írja a rendszer minden próbálkozás után: nem kellően összetett, nem tartalmaz könnyen kitalálható kifejezést, nem tartalmazza a személyes adataimat.

• Kedves István! Déutánra ígérték a kollégák a megoldást a jeszócserével kapcsolatban, de jelezni fogok mindenképpen, amikor érdemes lesz újrapróbálkozni. Köszönöm a türelmet! Üdv, Vatera Tünde

• Tisztelt Vatera!
        Hiába “javították”, ma sem működik. Ugyanez a hiba: “jelszó nem kellően összetett”. Biztonsági kérdést sem ad a rendszer. Vagy javítsák meg hamar, vagy tolják ki a jelszóváltoztatás határidejét amíg nem sikerül működőképessé tenniük, mert így holnap nagyon sokan ki lesznek zárva a rendszerből!
        Üdv: Péter

• Kedves Péter! Ezeket a hibákat tegnap javítottuk, azóta szerencsére nem kaptunk ehhez hasonló hibaüzeneteket. Megtenné, hogy újra megpróbálja? Köszönöm az együttműködést! Üdv, Vatera Tünde

• Az jó, hogy visszakerül a termékleírás, de korlátozni kéne a beírható szöveget. Vannak, akik novellákat írnak be pl az éremművészről, vagy saját reklámokkal töltik tele, vagy semmi további adat nincs a termékről, hanem a szállítással kapcsolatban írnak regényeket. A termék sajátosságaihoz érem esetében pedig fel lehetne venni kötelezően kitöltendő adatként a méretét (átmérőjét). És meg lehetne végre csinálni a liciteknél, hogy helyesen számolja vissza az időt. Liciteknél az lenne a jó, ha a beírt összeg azonnal megjelenne a teméklapon, nem külön oldalon, több másodperc és három kattintás után. Az eladónak írt üzenet megoldása eléggé gyerekes (készen is vagyunk) … már csak azt kéne odaírni, hogy de ügyesek voltunk. Köszönöm.

• Kéri a vatera a jelszóváltoztatást,április 30.-ig!
    Kb 20 féle jelszót próbáltam beírni,mindegyiknél azt írja hogy a /jelszó nem elég összetett/!
    Tartalmaz,kis-nagy betűt,számokat,karaktert,még is!
    Más is tapasztalta ezt a hibát?

• Kedves Timi! Az is fontos, hogy legalább 12 karakter legyen az új jelszó, illetve a másodlagos biztonsági kérdésre is válaszolni kell. Köszönettel, Vatera Tünde

• Nekem ugyanez a problémám és nem kér másodlagos biztonsági kérdésre választ , semmi hasonlót.
        Kínomban már a Vatera saját jelszógenerátorával is generáltam jelszót arra is azt írta ki, hogy NEM ELÉG ÖSSZETETT! Nem tudom megváltoztani a jelszót! Fél délelőttömet elvesztegettem már erre… Kicsit túl erős a jelszó-szigor.

• Kedves János! Délutánra ígérték a kollégák a megoldást a jeszócserével kapcsolatban, de jelezni fogok mindenképpen, amikor érdemes lesz újrapróbálkozni. Köszönöm a türelmet! Üdv, Vatera Tünde

• A megújult terméklapon már nem látható alaphelyzetben a termék leírása, csak ha az érdeklődő a “mutass többet” gombra kattint. Több vevőm is kérdez olyanokat, ami oda van leírva, illetve eladás után sérelmezi, hogy nem látta a termékleírást ami fontos lett volna..Nem lehetne ha látszódna a leírás alaphelyzetben is, mint régen? Köszönöm!

• Tisztelt Vatera!
    A mai naptól elméletileg ingyenes a vaterára való feltöltés. A korábban lejárt termékek újraindításánál vagyis ismételt feltöltésnél azonban 14 ft. költséget ír ki a rendszer. Ez valós költség vagyis kiszámlázásra kerül vagy nem kell figyelembe venni ezt az összeget.
    Köszönettel,

• Kedves Iboly612! Sajnos egy rendszerhiba okozta a problémát. Természetesen nem került számlázásra a feltöltési díj, örökre végeztünk vele… 🙂 Üdv, Vatera Tünde

• Kedves Vatera Tünde!
    A Felhasználói Szabályzat szerint mától – 2025.04.22 – nincs feltöltési díj.Ugyanakkor a próba feltöltésemnél mindig megjelenik a 3.-FT-s feltöltői díj.
    Miután elég sok feltölteni valóm van, ezért egyből nem is mertem az “Újraindítom” gombbal ezeket feltenni,mert amint az látható is, nekem bizony felszámítotok feltöltői díjat.

MI a gond? Hogy és mikor tudjátok ezt korrigálni?

Várom megtisztelő válaszotok,

Tisztelettel:pestmegyei

• Kedves Pestmegyei! A kollégák már javították a rendszerhibát! Elnézést kérünk, hogy hátráltattuk a feltöltésben, várjuk vissza a Vaterára! Üdv, Vatera Tünde

• Üdv. Szeretném megkérdezni,hogy miért kértek minden felhasználótól gyors hamar hamar jelszó cserét? Ha valamit fejlesztenek miért jár rendszer szintű hibával mindig Magyarországon? Nem tudom a hirdetéseket szerkeszteni stb. Két nap alatt nem sikerült elkönyvelni a befizetésemet például. Miért kell tönkre tenni az oldalt. Adathalászok kiszorítását kéne megoldani inkább! Sok külföldi email cím senkinek sem tűnt fel na ne már. Mikor fog újra rendesen működni az oldal? Köszönöm válaszát Zsolt.

• Tisztelt ügyfélszolgálat!

Nem tudok megvásárolni egy terméket, mert olyan hibaüzenetet kapok, hogy ” túl kevés pozitív visszajelzésem van”. Miért?? Eddig nem volt ezzel gond. Kérem segítsenek! köszönöm!

• Tisztelt Vatera!

Nagyon örülnék, ha az elmúlt időben nagyon megszaporodott fiókfeltörések végre megszűnnének, de még jobban örülnék, ha a Vatera az ellen lépne valamit, hogy a feltört fiókkal hetekig szórakozzanak, sok-sok vételt végrehajtva. Miért nem lehet az első bejelentés után felfüggeszteni egy olyan fiókot, ahol látható módon évekig semmilyen aktivitás nem volt????
    Ezzel csak többletmunkát és bosszúságot generálnak mind a vevőknek, mind maguknak az oda-vissza könyvelésekkel.

Gyors intézkedést várnék!

Üdv
    NAkina1

ui. a ma reggel örömmel bejelentett eladás vevője az elmúlt 6 vásárlásában bejelentetten adathalász, feltört fiók, előtte 5 éve inaktív…

• Kedves NAkina1! Köszönjük a jelzést! Ilyen esetben rengeteget segíte, ha a problémás felhasználó nevét is elküldi nekünk. Köszönettel, Vatera Tünde

• Csak egy javaslatom van azoknak a felhasználóknak akiknek nem került át a licites aukciójuk az eladott menüpontba,hogy amig megoldódik a probléma, a termék üzenőfalán jelezzék a vásárlónak,hátha esetleg a vásárló megkapta az elérhetőségüket és e-mailben vagy telefonon legyen szives felvenni Önökkel a kapcsolatot.
    De ez csak egy ötlet és sajnos nem tudom,hogy beválik-e.

• Üdvözlöm!
    Ugyanolyan problémám van, mint az előttem már lejegyzett Vaterás tagoknak. A tegnap lejárt sikeres aukcióim, az eladó tételek között szerepelnek még mindig. Az eladásokról emailt nem kaptam, így azon kívül, hogy nem tudom felvenni a kapcsolatot az új vevőkkel, a régi vásárlóimnak sem tudom igénybe venni a Vaterafutárt.
    Kérem a hiba mielőbbi helyrehozását.
    Üdv. matesan939

• Kedves Tibor! A javítási folyamat már megtörtént, de a frissülés több lépcsős, ezért még egy kis türelmet kérnék. Köszönettel, Vatera Tünde

• Tisztelt Vatera! Kérdezném, hogy az alábbi termékkódú hirdetésemet amikor módosítani
        szerettem volna, bekapcsolt valami 890Ft-os kiemelést a rendszer automatikusan amit
        nem kértem, be sem pipáltam és mostmár a mellékelt képeken látható módon a kiemeléshez
        azt írja, “vatera furb oldalon listázott, felújított, bevizsgált termék.” illetve
        külön másik sorban, hogy “kiemelés”. Én csak az alku lehetőséget jelöltem be. A többi miért adódott hozzá???? Kérem adjanak mielőbb
        megnyugtató választ, mert addig nem fogok/merek feltölteni termékeket ameddig ez a hiba fenn
        áll. A másik észrevétel, hogy
        azonnal barion kártyás fizetéssel akarta fizettetni a “rendszer” azt amit nem is
        kértem kiemelést!!! Egy másik termékemnél szintén ugyanez történt!! Az ügyfélszolgálatnak is el küldtem a kérdésem, mellékelt fotókkal, de ismerve a hihetetlen lassú több hetes választ inkább ide is írtam hátha gyorsabban kapok választ.

• Kedves Vateratünde! Köszönöm válaszát. A termék módosításánál is jelentkezik ez a probléma. Amikor véglegesíteni szeretném a hirdetés módosítást, először a normál összesítő fogad, hogy nincs költségem ,mert nem jelöltem ki semmi fizetős szolgáltatást majd átdob a már említett kiemelés megrendelés oldalra 890.-ft végösszeggel és csak úgy engedne tovább ha a elfogadom. ha visszalépek, akkor a termék módosításaimat eldobja.
            Üdv Zsolt

• Kedves Zsolt,
            megnézzük, hogy z Ön fiókjánál hogy működik a feltöltés, mivel más teszteknél ezt a hibát nem tapasztaltuk, addig is szíves türelmét kérjük
            Köszönettel, Vateratünde

• Tisztelt Vatera!
            Pontosan így jártam én is . Olyan kiemelésekért, amit nem én rendeltem meg, nem fogok fizetni. Nyugtassanak meg, hogy ez csak technikai hiba, mert kész bvagyok a fiókomat törölni!!!!!!!!!!!!

• Hiányzó szalag kiemelés szöveg
            Kérjük, add meg, hogy a(z) Amway-s női nyári póló megnevezésű terméked szalag kiemelésén milyen szöveg jelenjen meg.

Kérjük, válassz!
            Miért akarnak engem kiemelésre kényszeríteni?

• Kedves Klára! Elnézést kérünk, ez egy rendszerhiba volt, amit már javítottak a kollégák! Üdv, Vatera Tünde

• Kedves Vateratünde!

Csatlakozom a probléma jelzéséhez, mai nappal három termékemnél is megtörtént a kiemelés érthetetlen és automata beállítása a hirdetés utólagos módosításakor. Megfigyelésem szerint a hiba akkor jelentkezik, amikor a termék adatlapjáról indítom annak módosítását.

Üdv,
            glabowsky

• Kedves Zoltán! Igen, rendszerhiba volt az oldalon, ami már javításra került. Köszönjük a türelmét! Üdv, Vatera Tünde

• Kedves Tünde!

Köszönöm válaszát! Örülök, hogy a probléma elhárításra került, bízom benne, hogy valóban így van. Arra is szeretnék (szeretnénk) választ kapni, hogy a tévesen aktivált szolgáltatás biztosan nem kerül-e kiszámlázásra, mert mire az ügyélszolgálat válaszolni fog a megkeresésemre, már két számlázási ciklussal arrébb leszünk és újra hullanak az őszi falevelek…..

Üdv,
            glabowsky

• Kedves Tünde!
    A 2025.04.13-án lejárt (eladott) termékeim nem kerültek át az eladott menüpont alá, és az értesítők sem érkeztek meg az e-mailemre.
    Segítségét előre is Köszönöm!
    Üdvözlettel: Izing Jenő

• Kedves Hozzászólók! A javítási folyamat már megtörtént, de a frissülés több lépcsős, ezért még egy kis türelmet kérnék. Köszönettel, Vatera Tünde

• Hallo kedves Tünde. 5 kérést irtam eddig a Vatera ügyfelsz.-nak. Válasz nincs. Kérésem: az eredetileg regisztrált E-mailom nem müködik tovább mert a UPC megszünt, helyette gmail van. Tel.számom ugyanaz, mint a korábbi E-mailnél volt. Nem hagynak engem vásárolni, mert kérnek másik mobil számot. 35 éve ez a tel.számom és az uj E-mailhoz is csak ezt tudom megadni. Képtelen vagyok kifizetni a rendelésem. Kérem szives segitségét. lehetetlen hogy 4 napja várom a megértésüket, de nam akarnak segiteni. Jung Erzsébet T: 36 309 337 342

• Kedves Erzsébet! Jelenleg több a válaszolandó levél, mint szeretnénk, de hamarosan visszajeleznek a kollégák. Köszönöm a türelmet! Üdv, Vatera Tünde

• Kedves Vateratünde!
      Képernyőfotót hová küldjek, ahol gyorsan meg tudják nézni, mert még mindig ezt produkálja a rendszer, hogy a termék hirdetés módosításakor a legvégén ki akarja fizettetni velem a 890.-ft-os kiemelés költséget amit meg sem rendeltem!!! Így használhatatlan a vatera, mert ha bármiért módosítanom kell a hirdetést nem tudom módosítani!

• Tisztelt Címzett,

tegnap este ( 2025.04.13 ) több termékem lejárt, sikeres eladással licitek útján. Belépve semmi nem látszik az eladott termékek nincsenek sehol, értesítő e-mail sem érkezett semmiről!!!! mi a gond a rendszerrel?

válaszát előre is köszönöm!

GL

• Tisztelt vatera!

“noszaterv” vagyok. A tegnap (2025.04.13-án reggel eladott tételek az “Eladó” tételek oldalról nem kerül át az “Eladott” oldalra, így e-mai tájékoztatást sem kaptam az eladásokról, illetve a vewvők adatairól. Szerintem a vevők sem kaptak tájékoztatást.

Üdv: noszaterv

• Kedves Tünde!

Mi az oka,hogy az eladott 3450086012 termékkódú licitált termékem bennragadt a “Licitált” almenüben, holott a termék eladott lett tegnap- 2025.04,12. 19óra 51 perc óra?

Várom és köszönöm a segígséget.

Tisztelettel:pestmegyei

• Még mindig ott lóg az eladott termékem a licitáltak között.
      Segítsetek, kérlek benneteket,hogy fel tudjam venni a kapcsoaltot a vásárlómmal.

Köszönettel:pestmegyei

• Tisztelt Vatera, liciten megnyertem a terméket (Termékkód:3451837862) de a Vatera nem küldött email értesítőt számomra ezért nem tudom felvenni a kapcsolatot az eladóval! Segítségüket, közbenjárásukat előre is köszönöm. Csaba.

• Üdvözlöm Kérdésem hogy mikor válok teljes jogú felhasználóvá???mikor adhatok fel hírdetést ??, Március 26-án és április 3 án is már utaltam 100 Ft.. ot a BIG2Platform KFT nek tehát 2x utaltam Mi a gond ???Válaszukat várom és köszönöm

• Kedves Tünde!
    Érdeklődnék, hogy a Vatera Ügyfélszolgálat is megszűnt? Az rendben, hogy a PEP-es, 4 órás válaszadási időt törölték, de 1 hete még csak válaszra sem méltatnak – pedig 2 bejelentésem is volt bosszúnegatívok törlésével kapcsolatban. Ellenben ma reggel automatikusan jött az e-mail, hogy a %-os arány csökkent és ha nem tornázom fel, akkor automatikusan törölnek a programból.
    Szóval hogy is van ez?

Ticket#2025040310000145
    Ticket#2025040910000027

Köszönöm, ha válaszolsz!

Üdv.: coommeet

• Kedves Norbert! Természetesen nem szűnt meg létezni az ügyfélszolgálat, csak jelenleg tovább tart a válaszadás, mint szeretnénk. A kollégák azon dolgoznak, hogy visszaállhasson a már megszokott reakció, de ehhez még kérnénk egy kis türelmet! Ha menet közben megtörténne a PEP-ből való kiesés, akkor sincs ok az aggodalomra, mert a bosszúnegatív törlése után automatikusan visszakerül a programba.Üdv, Vatera Tünde

• Kedves Tünde!
        Nekem is lett volna kérdésem az ügyfélszolgálathoz a számlázással kapcsolatban, de nincs ilyen lehetőség! Eltűnt a direkt kérdezés lehetősége! Megítélésem szerint eddig a legjobb a legmegbízhatóbb platform volt a Vatera, de ezzel a tulajdonos válltással és az új arculatra való fokuszálással elveszítette a jól kezelhetőségét a gyakorlatlanok, a kezdők és az idősek számára! Az nem az én asztalom ugyan, de ennek a hiányos szolgáltatásnak meg lesz az üzleti vesztesége is! Ha annál többet nem tud kínálni a Vatera mint a tucatszám alakuló Facebook csoportok, akkor ugyan miért fizessen az ember jutalékot? Régen még sokaknak ajánlottam a Vaterát, sajnos ma már magam is elgondolkodom, hogy itt mire lehet számítani a jövőben? A teljes kereskedelmi környezet, a magas szállítási költség emelkedése és az egyre csökkenő számú vásárló nem enged már elfogadható árakat sem kialakítani! Az ami a Vaterának előnye volt, hogy apró kiegészítők, régi apróbb tárgyak, pótlása, vásárlása vagy csak úgy az oldalak böngészése a sok “boltikereskedés” között nem vonzó! Köszönöm, hogy elolvastad! Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok: franciska

• Kedves Tamás! Jelenleg sajnos több idő, amíg az ügyfélszolgálat válaszol, de megtesznek mindent, hogy ledolgozzák az elmaradást. Előre is köszönöm a türelmet! Üdv, Vatera Tünde

• Még a tapasztaltabbak számára is elveszítette a vatera a jó kezelhetőséget. Például, lefogadom, hogy a hozzászólásom nem lesz olvasható mások számára. Ma újraindítottam pár terméket a tartós tárból. A méret adatok eltűntek, viszont helyette minden termékre került /önkényesen!!!!!!!!!!!/ kiemelés, némelyik terméknél nagyobb összeg, mint amennyit a termékért kaphatok. és amikor a végére érnék, odanyomja a rendszerük a szalag kiemelést, és nem enged tovább, míg még egy kiemelést +ban rá nem teszek. Elég nagy összeg a jutalék, , és Önöknek ez nem elég? Sajnálattal közlöm, hogy betelt a pohár, és más oldalakon fogom hirdetni a termékeimet.

• Kedves Klára! Javítottuk a rendszerhibát, de ha segítségre van szüksége, kérem jelezze az ügyfélszolgálatunkon! Köszönettel, Vatera Tünde

• Én is bosszúnegatív értékelés törlésére várok napok óta PEP-esként. Idén még nem írtam az ügyfélszolgálatnak, de tavaly még nagyon zökkenőmente és gyors volt a válaszadás illetve intézkedés.
      trendy17

• 3445246784 számú terméket feladtam szállításra, majd utána veterán jön az üzenet hogy a megrendelő kamu profil. A vatera futár hivatalos honlapján rendeltem meg a gls szállítást akik 3345936778 csomagszam néven fel is vették a rendelést. mivel nincs igazi vásárló a szállítás nyilván nem fog megtörténni, így felhívtam a glst, akik a vaterafutárhoz irányítottak. Minden létező felületen jeleztem, de senki nem reagált és téríti vissza a 3900 forint elszállítási díjat. A vaterafutár csak küldözgeti, hogy panaszát felvettük. Hátha itt valaki legalább válaszol.

• Kedves Tünde!
      Továbbra is segítségre szorulok, mert a rendszerhiba javításnak semmi jelét nem tapasztalom. Most már egyáltalán nem férek hozzá az eladó termékeim listájához, mert amint rákattintok a meghirdetett vagy eladó termékeimre, továbbra is ez jelenik meg:
      Hiányzó szalag kiemelés szöveg
      Kérjük, add meg, hogy a(z) Amway-s női nyári póló megnevezésű terméked szalag kiemelésén milyen szöveg jelenjen meg.

Kérjük, válassz!

Üdv.: Niclara

Vélemény, hozzászólás?