Listázási díj mentes hét az Otthon-kert kategóriában!

Aktuális

Sok minden változott a világban, de a nyár idén sem marad el, készülj fel már most a vakációra! Ha van elfekvőben medence, grillező, hintaágy vagy épp bútorcserén töröd a fejed, itt a remek alkalom, hogy pénzzé tedd a feleslegessé vált darabokat: hétfőtől vasárnapig minden újonnan listázott terméket ingyen tölthetsz fel az Otthon és kert kategóriába!

Adj fel egy hirdetést MOST!

Fontos tudnivalók a listázási díj mentes időszak részleteiről:

  • A termékfeltöltési díj (a továbbiakban: feltöltési díj) mentesség 2020. május 11. 00:00:00-tól május 17. 23:59:59-ig tart, és a Vatera (www.vatera.hu), valamint a TeszVesz (www.teszvesz.hu) Otthon-és Kert kategóriát érinti. Az Otthon és kert kategóriába az alábbi főkategóriák és azok alkategóriái tartoznak: Bútor, lakberendezés; Szerszám, kert; Ingatlan; Élelmiszer, háztartás, vegyiáru; Biztonságtechnika; Állateledel, állattartás.
  • A változás (mentesség) csak a listázási (feltöltési) díjra vonatkozik, a Vatera (www.vatera.hu) és a TeszVesz (www.teszvesz.hu) díjszabásában foglalt egyéb díjakat, így a jutalékot és a kiemelési, valamint a minimálár díjakat nem érinti.
  • A kedvezmény az adott időszakban a Vatera/TeszVesz Otthon és kert kategóriába újonnan feltöltött termékekre vonatkozik, az újraindított termékekre nem.
  • A fenti időszakban az akciós kategóriákba feltöltött (és elindított) termékek a Vatera, illetve a TeszVesz szokásos listázási feltételeinek megfelelően, maximum 21 napig lesznek elérhetőek az oldalon.
  • 2020. május 18. napján 00:00:00-tól a termékek a szokásos listázási feltételekkel és díjon lesznek ismét feltölthetőek a Vatera/TeszVesz Otthon és kert kategóriájába.
  • A termékfeltöltésre és Vaterán valamint a TeszVeszen történő felhasználói tevékenységre, működésre a jelen információk valamint a Vatera Általános Felhasználási Feltételei és a TeszVesz Felhasználási Feltételei irányadóak.
  • A Dante International Kft. fenntartja a jogot a jelen listázási díj mentes időszak bármikor történő felfüggesztésére,leállítására, beszüntetésére, feltételeinek módosítására.

Vélemény, hozzászólás?