Gyere és segíts – Támogasd a FEZEN-nel a Bethesdás gyerekek gyógyulását!

Bár a fesztiválkapuk erre az évre már bezártak, van miért szóba hozni a Fezent. Minden tiszteletünk a szervezőké, hiszen azon felül, hogy remek bulikat szerveztek, maradt még energiájuk-gondolatuk arra, hogy sikerüket azokra fordítsák, akiknek nagy szükségük van rá.

IBANEZ gitár a FEZEN fellépőinek aláírásával
Jótékonysági árverés a Bethesda Gyermekkórházért
megnézem »

Most egyedülálló módon segíthetsz a Bethesda Gyermekkórház Égési osztályának sérült gyermekein: licitálj a FEZEN Fesztivál idei fellépői által dedikált Ibanez gitárra a Vaterán, és támogasd az égési osztály kis betegeinek felépülését!

Az első aláírások már megvannak! Paul Gilbert – Mr. Big, Herman Li és Sam Totman – Dragonforce és Jimmy – Kowalsky meg a Vega szignózták első körben a hangszert.

A jótékonysági aukción 2018.08.08. 18:00-ig licitálhatsz, de ha inkább adakoznál, ezen a számlaszámon tudod támogatni a gyerekeket: 10300002-20350699-70143285

Támogasd a FEZEN-nel a Bethesdás gyerekek gyógyulását!

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Dante International Kft. kezelje.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.