FoxPost árakció a HÜVI-ben!

II. kerületi, solymári, nagykovácsi, remeteszőlősi vaterások figyelem!

Már a HÜVI Szolgáltatóházban is fel tudjátok adni Foxpost csomagjaitokat, ráadásul a vaterásokat most bevezető akcióval is várja a Foxpost:

Július 31-ig minden vaterás csomagot egységesen 300 Ft-ért tudtok feladni a HÜVI-ben található új Foxpost automatában, a csomag méretétől függetlenül.
Az akciós ár az automatából automatába küldött csomagokra érvényes, és csak a vaterás (azaz a Vaterán értékesített) termékek feladására vonatkozik, 2018. július 31-ig feladásra kerülő küldemények esetén.

Az új csomagautomatát a HÜVI 2. emeletén találjátok, a lifttel szemben. Megközelíteni hétfőtől-szombatig a főbejáraton és a parkoló felőli bejáratokon keresztül tudjátok, vasárnap pedig a főbejáraton át.

 

További jó csomagfeladást kívánunk!

A Vatera csapata

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Dante International Kft. kezelje.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.