Bőrönd a fedélzeten!

Repülővel utazni és felhőket fotózni állati menő, viszont az útra bepakolni kész rémálom, főleg, ha a „remekáras” fapados jegyed mellé nem szeretnél külön poggyászt fizetni súlyos összegekért. A repülőre felvihető kézipoggyász mérete adott (standard méret: 55x40x23cm/ max:10kg), ebbe bizony bele kell férnie mindennek, amire szükséged lehet.

A Vaterán bőven van miből válogatni, standard méretekkel rendelkező bőröndök is vannak szép számmal, válassz olyat, ami feltűnőbb (mintás-színes) a többinél, így hamarabb megtalálod a sok bőrönd között. A fenti videó segít, hogyan spórolj a hellyel, de hoztunk mellé néhány tippet is, amit nem árt észben tartani csomagoláskor.

  • Felejtsd el a hajtogatást, inkább göngyöld a ruhákat! Több szett elfér és a vasalást is megúszod.
  • A világos színű felsőket, nadrágokat kifordítva pakold el, így biztosan makulátlan marad.
  • A törékeny tárgyakat tedd a bőrönd belsejébe, a sarkokat pedig használd ki, tökéletes helye lesz a fürdőruhának, kendőknek.
  • Ha nehezebb tárgyakat is viszel, tedd a kerekek közelébe, így könnyebben tudsz majd vele közlekedni.
  • A piperékhez használj fedélzeti flakonokat, így a légi biztonsági szabályok által előírt kapacitásnak megfelelő tubusokban szállíthatod kedvenc kozmetikumaidat.

Kellemes repülést!  🙂

 

 

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Dante International Kft. kezelje.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.