Játszd be magad az EFOTT-ra!

Gratulálunk a nyerteseknek! Katt ide a listáért

Abban ugye egyetértünk, hogy nekünk magyaroknak bulizás terén igazán nincs mire panaszkodnunk! Kis hazánk egész nyáron ontja magából a fesztiválokat, csak győzz választani. Az viszont minden esetben biztos, hogy az önfeledt tomboláshoz nem árt profin előkészülni, hogy ne érjen váratlanul sem egy extrém görbe este, sem egy özönvizet hozó vihar. A JOY cikkében is olvashatsz arról, hogyan lehet fillérekből fesztiválozni, de mutatjuk a saját listánkat is.

Kötelező fesztivál cuccok a Vateráról:

Szerezz be mindent szuper áron a Vateráról és akkor se aggódj, ha elfogy a kápéd, most megnyerheted a napijegyedet is azt EFOTT-ra!

Gyere a Vatera Facebook oldalra, keresd meg az elrejtett vaterás lasztikat a képen és drukkolj, hogy tiéd legyen a 10 db EFOTT napijegy egyike. A játék július 3. kedd délig tart, szóval sipirc  strandlabdákat keresni! 😉

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Dante International Kft. kezelje.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.