Utolsó utáni pillanat karácsony előtt

Még mindig hiányzik néhány ajándék, de nincs időd plázákban szaladgálni, online rendelésnél pedig esélyed sincs, hogy megérkezzen a futár? Vasárnap már Szenteste, így akár pánikolhatna is az ember, de nálunk erre is van megoldás! 🙂 Vedd át személyesen az ajándéknak szánt termékeket és töltsd nyugodtan az ünnep előtti utolsó napokat.

Lépj be a Vaterára és keress rá a vásárolni kívánt termékre. Ha a rendszer kilistázta az aukciókat, pipáld ki fent a Szűrő dobozban a Személyes átvételt, majd add meg a települést. Budapest esetében akár kerületekre is rákereshetsz, így az eladótól függően akár már aznap átveheted az árut.

 

 

Nincs ötleted, mivel lephetnéd meg a családot? Személyre szóló ajánlatokkal várunk a Vatera karácsonyi ajándékok oldalon, ahol összegyűjtöttük az összes olyan termékünket, amiket egész évben kedveltetek, sőt olyan ajándékötleteket is találsz az oldalon, amiért nem kell mélyen a zsebedbe nyúlnod, a siker mégis garantált.

Idegeskedéstől mentes karácsonyi készülődést kívánunk! 🙂

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Dante International Kft. kezelje.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.