Foxpost kánikula akció és nyereményjáték

blog_foxpost_akcio_vat

Nem tudjuk, te hogy bírod a hőséget, de nálunk olyannyira beütött a kánikula, hogy kedvenc Vaterafutárunk sem bírta tovább és mindenki nagy örömére levetkőzte eddigi árait! Az akció egészen augusztus végéig tart, a csomagküldés automatába 400 Ft-tól, az automatából házhoz szolgáltatás pedig 740 Ft-tól elérhető a *http://www.vaterafutar.hu oldalon.

blog_foxpost_akcio_arlista

Hogy még izgalmasabb legyen a dolog, az akcióval egyidőben állati jó nyereményjáték indult a Vaterafutár Facebook oldalán. Vedd igénybe az akciós szolgáltatást, írd meg nekünk hozzászólásban az érvényes és felhasznált Foxpost csomagautomata feladási kódodat augusztus 27. éjfélig, és tiéd lehet a hetente kisorsolt 3 róka egyike vagy a játékidő végén egy Lenovo Tab10 tablet.

Játékszabályzat: https://goo.gl/joidsU

*Az akciós Vaterás árakhoz jelentkezz be a fiókodba!

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Dante International Kft. kezelje.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.