Új szállítási mód a Vaterán: postán maradó ajánlott küldemény

Kedves Vaterások!

Mint tudjátok, januártól változtak a postai levélfeladás feltételei. A 2 kg-nál kisebb súlyú “csomagocskák” eddig levélként is feladható lehetősége megszűnt, az ilyen pakkokat már csak csomagként lehet feladni, ami meglehetősen megterheli a pénztárcánkat.

Ha valamilyen oknál fogva a személyes átvétel és a Vaterafutár sem jöhet szóba, akkor megoldás lehet, ha az ajánlott küldeményünket postán maradóra kérjük. Ez azt jelenti, hogy a küldeményre összesen három információ kerülhet fel: a címzett neve, a helyi posta címe és a “postán maradó” jelzés. A címzett nem kap értesítést, így neki kell a küldeményt keresnie a postán, amit a neve alapján adnak át neki.

Mivel továbbra is szeretnénk minden igénynek megfelelni, így kérésetekre termékfeltöltéskor már a “postán maradó ajánlott levél” lehetőséget is választhatjátok a szállítási módok közül. Ha szeretnétek többet megtudni, kattintsatok a http://www.vatera.hu/help/?tutorial=postan_marado oldalra, ahol összeírtuk dióhéjban a legfontosabb információkat a postán maradó küldeményekről.

Jó Vaterázást kívánunk!

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Dante International Kft. kezelje.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.