Jelmez keresés okosan

Jelmez keresés okosan

Múlt héten már olvashattátok, hogy mennyire népszerű a jelmez kategória ebben az időszakban a Vaterán. Ezt mi sem bizonyítja jobban a napi több száz látogató és a jelenleg is több mint 7000 futó aukció. Nálatok tudja már a gyerkőc, hogy mi szeretne lenni idén a farsangi bulin? Ritka, amikor a gyereknek és a szülőnek egy rugóra jár az agyuk, így azt ajánljuk, oldjátok meg az idei készülődést stresszmentesen Vatera módra!

Irány a gyerek, kamasz jelmez és fellépőruha kategória! Ültesd le a gép elé az utódot és némi nassolni való kíséretében engedd, hogy válogasson kedvére a jelmezek között. Állítsd be az alap szűrési módokat a keresőben (fiú-lány és méret) és mutasd meg neki, hogyan tudja “csillagozni” (eltenni a kedvencek közé – Érdekelnek gomb) az aukciókat.

Néhány óra múlva már csak annyi a dolgotok, hogy az általa kiválogatott jelmezek közül kiválasszátok azt, amire tényleg szükségetek van. Tehát munkára fel, reméljük hogy idén sikerül rövid idő alatt rátalálni a kedvenc jelmezetekre!

 

Jó farsangolást!

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Dante International Kft. kezelje.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.