Tedd magad jégre!

blog_korcsolya

Rég volt már, hogy ilyen zord arcát mutatta nekünk a tél. A röpködő mínuszok és a járdákon elterülő vastag jégpáncél ellenére azt mondjuk ne bosszankodjatok, van azért jó oldala is a csúszkálásnak! 😉

A tartós fagypont alatti hőmérséklet teszi a dolgát, országszerte rengeteg, most már sportolásra is alkalmas tó-tavacska vár minket, hogy ledolgozzuk a tavalyi bejgli pocakot. Aki nem érzi biztonságosnak a természetes tópályákat, annak is van jó hírünk! Szinte minden nagyobb városban, illetve budapesti kerületben fellelhető kisebb-nagyobb jégpálya, ahol teljes biztonságban karcolhatjuk a jeget.

Ha még nincs korcsolyátok, pánikra semmi ok, a Vaterán jelenleg is több száz korcsolya közül válogathattok. Ha személyes átvétellel kerestek korit, akkor már most, a hétvégére meghirdetett Jégpályák Éjszakáján is bevethetitek siklási tudományotokat. Érdemes lesz részt venni az eseményen, hiszen a csatlakozott jégpályák szombaton éjszakába nyúlóan, különleges programokkal fogadják a korizókat. Öltözzön mindenki melegen, az időjósok szerint most sem fog kímélni minket a hideg. Szóval korcsolya a vállra, forralt bor a termoszba és irány a jég!

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Dante International Kft. kezelje.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.