Adj fel ingyenes hirdetést a Vaterán, és nyerj egy robogót!

blog_tv_robogo

Új év, új lehetőségek! Ha nem vagy elégedett a sorsoddal és eddig csak halogattál, akkor most itt az idő a cselekvésre! Add el a lakást és költözz be álmaid otthonába, cseréld le az autód, válts munkahelyet vagy mutasd be több millió embernek a vállalkozásod!

Ne ülj tovább a babérjaidon, adj fel INGYENES APRÓHIRDETÉST január 9 és 31. között az Ingatlan, Jármű, Állás és Szolgáltatás kategóriáinkba és tiéd lehet egy Motowell Retrosa robogó!

Még több infó: http://www.vatera.hu/nyerjrobogot/

Hogyan tudsz hirdetést feladni?

  • Az Vatera ingyenes apróhirdetési rovataiban egyszerűen, eladói regisztráció nélkül is hirdethetsz, a hirdetés feladásakor pedig megadhatod a telefonszámodat is, hogy az érdeklődők egyszerűen fel tudják veled venni a kapcsolatot!
  • További információkat a hirdetésfeladás menetéről erre a linkre kattintva találsz!

Miért jó a Vaterán hirdetni?

  • ingyenes hirdetésfeladás
  • akár 12 fotót is feltölthetsz, plusz költségek nélkül
  • videót is feltölthetsz hirdetésedhez
  • az érdeklődők telefonon fel tudják venni veled a kapcsolatot
  • hirdetéseid meghosszabbításért sem kell fizetned

Ne keresd tovább a kifogásokat, hiszen a megoldás itt van előtted! Sok sikert kívánunk, ha segítség kell, itt megtalálsz minket!

Üdv,

a Vatera csapata

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Dante International Kft. kezelje.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.