Kiszámolt postai díjak 2017

postai_dijszabas20170216

 

Nyomtatható változat (PDF), kattints ide a letöltéshez!
Hivatalos postai táblázat (PDF)
Vaterafutár

12 hozzászólás »

 
 • Tóth Eszter szerint:

  A postán engem is így tájékoztattak. Ezentúl ha feladok pld. egy 24.5 dkg-os ajánlott levelet, ami 6 cm magas, 20x10cm-es, csomagként 1.490ft-ért tehetem meg. Eddig ez 540 ft-ba került! A futár olcsóbb, 890, de pld. egy 300 ft-os mütyürért az is sok. Az olcsóbb termékek eladhatatlanok lesznek a szállítási költség miatt. Amit nem értek, az árkalkulátorban ugyanúgy benne van a lehetőség, nem szabvány méretű levélként ezután is feladható. Na most ez félrevezetés, vagy tényleg így van, csak a postások nem pártolják?

 • Tóth Eszter szerint:

  Erre gondolok, készítettem egy képkivágást.
  Ha ez működik, nem szabványméretűként ezután is feladható.
  http://kepkezelo.com/images/cukbaabnfab0i2d9ztyu.jpg

 • Tóth Eszter szerint:

  Postán maradóként ezután is feladható.

 • Kovalcsik András szerint:

  Az előzetes tájékoztató szerint csak olyan nem szabványos levél adható fel ajánlottként, ami belefér a postaládába. Ez elég érdekes érvelés, mert az ajánlott levelet a postás nem a postaládába dobja be, hanem a címzett kezébe adja.

 • Lau szerint:

  Gusztustalan hogy emelnek minden évben!!!A szolgáltatás minőségét is javítani kellene!!!!Lassúak,drágák,lusták,szemetek!

 • Veronika szerint:

  A DPD árai is emelkedtek…890 Ft helyett 1040 Ft, így gondolom értelemszerűen a többi árkategóriája is változott. 🙄

 • Vateratunde szerint:

  Kedves Veronika,
  a Vaterás felhasználóknak lealkudtuk az árakat a futércégeknél, így a vaterás csomagfeladásokhoz a DPD-nél is a régi, 890 Ft-os áron tudsz futárt rendelni.
  Bejelentkezés után láthatod a vaterás árakat is:
  http://www.vaterafutar.hu/#dpd

 • Renáta szerint:

  Felháborító az ekkora értékű emelés!A szolgáltatás minősége enyhén szólva fabatkát sem ér!!!!!!!!!!

 • Judit szerint:

  A postan feladhato ajanlott levelkent nem szabvany meretu level is csak postan maradora kell kerni es akkor nincs azzal gond hogy nem fer a postalladaba

 • Anikó szerint:

  Üdv!
  A postai csomagautomatáról nincs szó. 490 Ft a díja.
  De most egy hete 600 Ft-ot kértek érte a postán. Nem értettem, és a neten sem látok ár változást, azaz a posta honlapján. ?!?!
  A DPD a legjobb! Vaterafutárral rendelés esetén 890 Ft. Nincs ár emelés.

 • Vateratunde szerint:

  Kedves Anikó! Ez tényleg furcsa, bár elképzelhető, hogy online még nem frissítették a díjtáblát… mutattak a postán egy kinyomtatott, új díjtáblázatot, és az alapján kellett az új, megemelt díjat fizeted?

 • Kiss Szilvia szerint:

  Sziasztok! Webox csomagautomatát használok évek óta. Nagyobb városokban van ilyen 24 órás automata. Csak 599 ft 25 kg-ig + ingyenes utánvét. 2 nap alatt megérkezik a csomag. A csomagom sosem sérült meg, nem veszett el.
  Részletek: webox.hu

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Dante International Kft. kezelje.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.