TOP keresések – 2016. január

Aktuális, TOP10

top_januar_v

A vaterások már január elején farsangi lázban égtek, hiszen a legnépszerűbb keresett termék a jelmez volt január első heteiben. Az új Star Wars filmnek köszönhetően pedig nemcsak az ehhez kapcsolódó termékek, de a jelmezek közül is a Star Wars jelmezek voltak a legkeresettebbek.
A hideg téli idő is éreztette hatását, ilyenkor több időt töltünk el a meleg lakásban, és próbáljuk még szebbé varázsolni otthonunkat új berendezési tárgyakkal, így év elején rengetegen kerestek különféle bútorokat egyéb lakberendezési cikkeket is.

Márkák és keresőszavak szerint is megmutatjuk, mik voltak népszerűek január első heteiben, a kategóriákat pedig a látogatásszám és a licitek száma alapján is rangsoroltuk!

Top 10 keresés a Vatera oldalán – 2016. január

TOP 10 MÁRKA TOP 10 KULCSSZÓ, TERMÉK
Ikea jelmez
Desigual Lego
H&M légpuska
Adidas Star Wars
Nike szánkó
My77 kanapé
Sony szekrény
Converse Herendi porcelán
Next matchbox
Zara szőnyeg

 

Top 10 kategória a Vatera oldalán – 2016. január

TOP 10 leglátogatottabb alkategória TOP 10 legtöbbet licitált alkategória
Személygépkocsi Alkatrész – felszerelés Érme, pénz, papírpénz
Női ruházat Bélyeg
Motor, robogó, quad Női ruházat
Bútor Gyerek, kamasz ruházat
Gyerek, kamasz ruházat Kisautó, jármű
Barkács, szerszám, ipari gép Makett, modell
Érme, pénz, papírpénz Háztartási, étkezési kellékek
Babaruha Jelvény, kitüntetés
Szépségápolás, drogéria Szépségápolás, drogéria
Férfi ruházat Festmény

 

A keresések segítenek a hatékonyabb aukciózásban, hiszen eladóink láthatják, az adott időszakban mely termékeket, márkákat keresték a vásárlók leginkább, mely kategóriák a legnépszerűbbek. Ha ezen felhasználóink által keresett témákban, kategóriákba töltenek fel termékeket, az nagyban növeli az aukció sikerességét. A keresett termékek, márkák listája folyamatosan változik, számos szezonális tényező is befolyásolja azokat. Ezért a későbbiekben a fenti listákat folyamatosan közöljük eladóink számára itt a blogban, érdemes tehát rendszeresen visszalátogatni.

Vélemény, hozzászólás?