Kiszámolt postai díjak 2016

posta_2016Nyomtatható változat (PDF), kattints ide a letöltéshez!

Vaterafutár

Hivatalos postai táblázat (PDF)

3 hozzászólás »

 
 • Horváth Ágnes szerint:

  ez hasznos, mentem is

 • KOCSIS GYULÁNÉ szerint:

  Szeretném igénybe venni az Önök futárszolgáltatását!!! Budapestről kellene elszállítani egy 5. kg-os csomagot. cím Budapest. XII. kerület.Böszörményi út. 34/b. 3. emelet.Továbbá kérném szépen a csomag km-ben való kiszámolását!!! Az én címem ahová a csomagot kell szállítani,KOCSIS GYULÁNÉ KAZINCBARCIKA DEÁK FERENC tér. 8. 3/3. Szeretném kérni Önöket, hogy 2016.01.28-án lenne nekünk aktuális a szabadnap miatt. Előre is köszönöm.Tisztelettel kocsis Gyuláné.

 • Vateratunde szerint:

  Kedves Kocsis Gyuláné,
  az alábbi oldalon tud futárt rendelni, a megadott információk alapján, ha háztól-házig kellene a futár, a dpd lenne a legkedvezőbb, 3-10 kg között 1100 Ft, kilométertől függetlenül
  A futár megrendeléséhez a lenti űrlapot kellene kitölteni a feladó, a címzett illetve a csomag adataival, a 17.00 óráig leadott rendelését a megrendelést követő munkanapon munkaidőben (9-18) veszik fel az Ön által megadott címen, amelyről előzetes értesítést kap e-mailben is.

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Dante International Kft. kezelje.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.