Frissítsd fel a gardróbod!

Kávészünet

Nézz ki az ablakon és örülj, ma van a csillagászati tavasz első napja! Itt az idő, hogy búcsút ints a téli cuccaidnak és felfrissítsd a gardróbodat! A divattervezők már megálmodták, hogy mit és hogyan viseljünk ahhoz, hogy igazán divatosnak érezhessük magunkat most tavasszal. Gyere, és válogassunk együtt a Vaterán!

Színek, anyagok és minták

Úgy fest a cukorka színek végleg beleégtek a köztudatba! Idén tavasszal is bátran válogathatsz a világoskék, rózsaszín, menta vagy a levendula árnyalatok között. A merészebbek viselhetnek fémesen csillogó anyagokat, aki pedig szeret biztosra menni, válassza a fekete-fehér kombinációt. Az anyagok közül még mindig toppon van a megunhatatlan farmer és a bőr, a minták közül pedig a csíkos mellett a virág az örök tavaszi kedvenc.


Fazonok és kiegészítők

Nagy örömünkre az új évszakban megúsztuk a szűk ruhákat, tehát minél lazább és lezserebb, annál trendibb! Az idei friss befutó a bomber dzseki, a térd alá érő szoknyák és a rövid szabású kabátkák. Valamint ha igazán divatos szeretnél lenni, akkor gyűjts be néhány gombos fazont. Táskamániások előnyben, mert most tavasszal retikül őrület lesz! A méret nem számít, a lényeg, hogy bőrből legyen és pasztellszínekben pompázzon! A rojtok, láncok és szegecsek plusz trendiséget érnek!

Lábbelik

A kényelmes balerinák és a loaferek a tavaszi lábbeliknél is előnyt élveznek! A klasszikus stílus kedvelőinek egy jó hír, visszatérnek a magassarkú, hegyes orrú cipellők! A platform kilőve, mostantól a telitalpú fazon a nyerő!

Kellemes böngészést és jó vásárlást kívánunk!


Vélemény, hozzászólás?